Til toppen

BÅLMAT & OPPSKRIFTER

Maten smaker best ute. Her et utvalg av våre beste oppskrifter for kreativ matlaging på bål.

Steinovnspizza

En vedfyrt pizzaovn gir deg den perfekte steinovnspizza med sprø bunn. Legger du i litt røykeflis vil opplevelsen bli helt himmelsk.

Båltoast

Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god.

Lapper på bål

Lapper smaker aller best på bål. Med vår allsidige steikehelle i rustfritt stål tryller du fram deilige lapper på kort tid.

Vafler på bål

Bålvafler med nyrørt syltetøy, en kopp kaffe, frisk luft og varmende flammer – det er alt vi trenger for å hygge oss litt ekstra.

Viltgryte

Når dette tilberedes på bål med sprakende gnister og varmende flammer blir middagsopplevelsen unik.

Bålvafler med lekker topping

Lite kan måle seg med en nystekt og sprø vaffel rett fra bålet. Nyt skumringstimen og varmen fra flammene.

Camembert på bål

Grillet camembert er lett å lage og blir raskt en bålmatfavoritt.

Egg, bacon og bålkaffe

Magisk frokost ute som sent vil glemmes.

Frisk epledessert

Oppskrift fra Fridas Bålmat. Søt og fristende epledessert, tilberedt på bål.

Viltpølser

En skikkelig god viltpølse kan oppgraderes ytterligere med smakfullt tilbehør. Mat som metter og smaker ekstra godt ute!

Bålmat gir mer tid ute

Når vi tar matlagingen med oss ut, blir middagen noe mer enn bare ett måltid.

Skrei på bål

Det er vinter, og tid for skrei. Fra januar til april er man så heldig å få tak i denne delikate torskefisken.