Til toppen

BÅLMAT & OPPSKRIFTER

Maten smaker best ute. Her et utvalg av våre beste oppskrifter for kreativ matlaging på bål.

Lapper på bål

Lapper smaker aller best på bål. Med vår allsidige steikehelle i rustfritt stål tryller du fram deilige lapper på kort tid. Bruk godt med smør eller o ...

Gode vafler på bål

Bålvafler med nyrørt syltetøy, en kopp kaffe, frisk luft og varmende flammer – det er alt vi trenger for å hygge oss litt ekstra. Rundt bålet er det r ...

Bålvafler med lekker topping

Lite kan måle seg med en nystekt og sprø vaffel rett fra bålet. Nyt skumringstimen og varmen fra flammene. Vær i øyeblikket, vær sammen. Imponèr gjern ...

Camembert på bål

Camembert var kun å få kjøpe på det markedet, frem til 1890. Da ble den velkjente treboksen utviklet av en ingeniør, noe som forenklet frakt over leng ...

Davids skrei på bål med brunet nøttesmør

Det er vinter, og tid for skrei. Fra januar til april er man så heldig å få tak i denne delikate torskefisken, som kommer fra Barentshavet til Norskek ...

Ishavsrøye med karamelliserte tilbehør

Nyt et bedre måltid i det fri med frisk luft, varmende flammer og gode smaker. Helgrilla ishavsrøye med karamelliserte gulrøtter & pastinakk og hjerte ...

Viltpølser med oppgradert tilbehør

En skikkelig god viltpølse kan oppgraderes ytterligere med smakfullt tilbehør. Mat som metter og smaker ekstra godt ute!

Frisk epledessert

Hentet fra boken «Fridas bålmat»

Toast på bål - 5 ulike oppskrifter

Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god. Glørne gjør skorpene sprø og gir den god ...

5 oppskrifter du bør prøve på bålet i høst

Høsten er her med dets mange farger, mørkere kvelder, friske luft, jakt og turer i høstfjellet. Da er det tid for varmende mat, viltkjøtt og kos rundt ...

Viltgryte med kantarell

Når dette tilberedes på bål med sprakende gnister og varmende flammer blir middagsopplevelsen unik. Maten smaker faktisk bedre ute! Denne oppskriften ...

Pizzadeig i steinovn

En vedfyrt pizzaovn gir deg den perfekte steinovnspizza med sprø bunn. Legger du i litt røykeflis vil opplevelsen bli helt himmelsk.

Tips og råd om bruk av vedfyrt pizzaovn

En pizzaovn er enkel i bruk og gir spennende muligheter for matlaging utendørs. Å steke pizza tar bare noen få minutter, og pizzaen får en perfekt spr ...