Populære kategorier
Espegard Bålpanne spiller hovedrollen i Originalserien. Vi garanterer mye bålkos og muligheter for spennende matlaging ute.
Árran er vår serie med lune og vakre utepeiser, som skapt for terrassen og andre flate underlag.
Snøvær består av vinterprodukter - solide og tøffe fremkomstmidler som aldri går av moten. Håndbygd kvalitet over tid.
Tilbehør
Få svar på alt fra blandingsforhold og farger. Få nyttig tips!
Bestselgere
Maten smaker best ute. Her et utvalg av våre beste oppskrifter for kreativ matlaging på bål.
Vaffeldagen ser vi frem til hvert år, da det er en dag fylt med søte fristelser og gode minner. På denne dagen kan du med god samvittighet nyte vafler ...
Gode og varmende retter som metter gjør godt for sultne mager og frosne fingre på vakre, friske vinterdager. Med litt forberedelser i forveien kan du ...
Lapper blir aller best på bål. Med vår allsidige steikehelle tryller du fram deilige lapper på kort tid. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. O ...
Bålvafler med nyrørt syltetøy, en kopp kaffe, frisk luft og varmende flammer – det er alt vi trenger for å hygge oss litt ekstra. Rundt bålet er det r ...
Lite kan måle seg med en nystekt og sprø vaffel rett fra bålet. Nyt skumringstimen og varmen fra flammene. Vær i øyeblikket, vær sammen. Imponèr gjern ...
Slik kan du tilberede camembert med honning og nøtter over bålpanna.
Det er vinter, og tid for skrei. Fra januar til april er man så heldig å få tak i denne delikate torskefisken, som kommer fra Barentshavet til Norskek ...
Nyt et bedre måltid i frisk luft, rundt varmende flammer. Helgrilla ishavsrøye med karamelliserte gulrøtter & pastinakk og hjertesalat er en god kombi ...
En skikkelig god viltpølse kan oppgraderes ytterligere med smakfullt tilbehør. Mat som metter og smaker ekstra godt ute!
Hentet fra boken «Fridas bålmat»
Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god. Glørne gjør skorpene sprø og gir den god ...
Høsten er her med dets mange farger, mørkere kvelder, friske luft, jakt og turer i høstfjellet. Da er det tid for varmende mat, viltkjøtt og kos rundt ...
Smakfull og enkel gryterett som kan tilberedes over bålpanna. Når måltidet lages over bål med sprakende gnister og varmende flammer blir middagsopplev ...
En vedfyrt pizzaovn gir deg den perfekte steinovnspizza med sprø bunn. Legger du i litt røykeflis vil opplevelsen bli helt himmelsk.
En pizzaovn er enkel i bruk og gir spennende muligheter for matlaging utendørs. Å steke pizza tar bare noen få minutter, og pizzaen får en perfekt spr ...