

Bedrift med forhandleravtale? Logg inn i B2B-portalen.
En vedfyrt pizzaovn gir deg den perfekte steinovnspizza med sprø bunn. Legger du i litt røykeflis vil opplevelsen bli helt himmelsk.
Hvordan fyre opp pizzaovn
Bruk godt med ved og vent ca. 15 minutter etter opptenning før du starter stekingen. Da får du riktig temperatur for tilberedning av pizza med perfekt sprø bunn. Småkløyvd bjørkeved egner seg godt. Når optimal temperatur er oppnådd, er det tilstrekkelig å tilføre små vedkubber hvert 3-5 minutt for å holde liv i flammene. Ovnen vil nå holde konstant varme og du kan steke pizza etter pizza.
Optimal temperatur i pizzaovn
Når du skal steke steinovnspizza bør lufttemperatur være ca. 400°C. Bunntemperatur, underlaget i ovnen bør være ca. 350°C.
3 trygge tips til steking i pizzaovn
Type: Bålmat
Pizzabrett laget av solid treverk, som gir et rustikt og varmt utseende. Til servering av fersk, nystekt pizza, smakfulle burgere eller andre delikatesser. Hendig størrelse på på 35 cm. For å forlenge levetiden anbefales det å smøre brettet regelmessig med olja.
Type: Bålmat
Et praktisk redskap for enkel håndtering av pizzaen. Enten du lager pizza i en pizzaovn på bålpanne, en røykovn eller en steinovn, gir denne spaden deg full kontroll. Den er laget av stål og treverk, noe som gir den både holdbarhet og et naturlig preg. Den fungerer fint til pizzaer med diameter opp til 23 cm. Perfekt redskap for Espegard Pizza- og røykovn til bålpanne og Espegard Steinovn Lillo.
Bli den første som får vite om nye produkter og unike tilbud.
Ved å abonnere godtar du vilkårene for bruk og personvernerklæringen.
Bli den første som får vite om nye produkter og andre unike tilbud.