Til toppen

VILTPØLSER MED OPPGRADERT TILBEHØR

En skikkelig god viltpølse kan oppgraderes ytterligere med smakfullt tilbehør. 
Mat som metter og smaker ekstra godt ute!

mars 2020


INGREDIENSER

Viltpølser
Champignon
Trompetsopp
Rødløk
Grønnkål
Tyttebær
Pepperrot
Rømme
Hvitløk
Sukker
Sitron 

SLIK GJØR DU

Plassèr favorittpølsene dine stødig på stekeristen i passe avstand til varmen. Pølser smaker best om de får god tid til å varme seg over glørne, ikke direkte i flammene. 

Mens pølsene godgjør seg på risten, legger du støpejernspannen rett i glørne. Brun rikelig med smør i pannen, legg i oppskåret sopp og krydre godt med salt og pepper. Etterhvert surrer du finhakket rødløk sammen med soppen. Resultatet er en herlig topping til pølsene. 

Grønnkål kan også brukes som knasende garnityr til pølsemåltidet! Rett før pølsene er klare pensles grønnkålblader med nøytral matolje, salt og pepper. Legg bladene rett på risten en kort stund, og du får et knasende resultat.

DRESSING MED PEPPERROT

Rømme tilsettes ønsket mengde finhakket hvitløk og smakes til med sukker og sitron. Rør godt! Tilsett revet pepperrot. Husk at pepperroten setter mye smak etterhvert, ha den derfor i rømmen rett før servering. 

I tillegg til velsmakende topping er lompe, lefse eller gode pølsebrød perfekt tilbehør. Prikken over i´en er nyrørte tyttebær. Vel bekomme! LAGET MED

V.nr. 770 Bålpanne 60

Klassisk ildsted som bringer bålet nærmere hverdagen.
770
 

inkl. mva.