En skikkelig god viltpølse kan oppgraderes ytterligere med smakfullt tilbehør. Mat som metter og smaker ekstra godt ute!
mars 2020
Viltpølser Champignon Trompetsopp Rødløk Grønnkål Tyttebær Pepperrot Rømme Hvitløk Sukker Sitron
Plassèr favorittpølsene dine stødig på stekeristen i passe avstand til varmen. Pølser smaker best om de får god tid til å varme seg over glørne, ikke direkte i flammene.
Mens pølsene godgjør seg på risten, legger du støpejernspannen rett i glørne. Brun rikelig med smør i pannen, legg i oppskåret sopp og krydre godt med salt og pepper. Etterhvert surrer du finhakket rødløk sammen med soppen. Resultatet er en herlig topping til pølsene.
Grønnkål kan også brukes som knasende garnityr til pølsemåltidet! Rett før pølsene er klare pensles grønnkålblader med nøytral matolje, salt og pepper. Legg bladene rett på risten en kort stund, og du får et knasende resultat.
Rømme tilsettes ønsket mengde finhakket hvitløk og smakes til med sukker og sitron. Rør godt! Tilsett revet pepperrot. Husk at pepperroten setter mye smak etterhvert, ha den derfor i rømmen rett før servering.
I tillegg til velsmakende topping er lompe, lefse eller gode pølsebrød perfekt tilbehør. Prikken over i´en er nyrørte tyttebær. Vel bekomme!
inkl. mva.