Til toppen

Nyhet!

REIN

Rentbrennende bålpanner

En ny serie bålpanner fra Esepgard

– tar bålet helt hjem

I nesten 20 år har Espegard utviklet Bålpanner. Nå har vi utviklet REIN, en rentbrennende bålpanneserie. Serien består av tre innovative bålpanner i elegant design som vil sørger for lune bålkvelder rett utenfor husveggen.

Nyhet

V.nr. 7750 Bålpanne Rein 60

Bålpanne Rein 60 – et varmt bål med lite røyk.
V.nr. 7750
 

inkl. mva.

Nyhet

V.nr. 7765 Bålpanne Rein Premium 60 B

Drøm deg bort. Bålpanne Rein Premium 60 B er elegant og designet for varmere og renere bålopplevelser.
V.nr. 7765
 

inkl. mva.

Nyhet

V.nr. 7760 Bålpanne Rein Premium 60

Tenn et varmt bål, rett utenfor husveggen. Bålpanne Rein Premium 60 er stilfull og nesten røykfri.
V.nr. 7760
 

inkl. mva.

clean burn fireplace logo

Rentbrennende effekt

God tilførsel av oksygen og oppvarming av luft mellom doble vegger gir en rentbrennende effekt. Gjennom hull øverst i sideveggen føres den oppvarmede luften til bålet og antenner røykgassen. Resultatet er et renere bål med mindre røyk.

Mindre røyk, mer varme

Espegard Bålpanne skal skape gode rammer for å bringe bål og dens fascinasjon inn i hverdagen vår. I nesten 20 år har bålpannene våre sørget for bålkos og varme på hytta og ute i hagen. I skog og mark, langt til fjells og nede i sjøkanten.

Duften av bål tar man sjelden feil av. For noen hører bålrøyk med og er mye av sjarmen, andre vil helst slippe den. Derfor har vi utviklet REIN-serien. God tilførsel av oksygen og doble vegger gir rentbrennende ildsted. Resultatet er et ekstra varmt bål der røyken er redusert til et minimum.

clean burn fireplace logo

Slik fungerer det:

  • Rentbrennende effekt
    Den oppvarmede luften føres inn gjennom hull øverst i sideveggen og antenner røykgassen. (Det gir et effektfullt bål med mye varme.)
  • Varm luft
    Luften varmes på vei opp mellom veggene.
  • God lufttilførsel
    Stor bunnåpning gir ekstra god tilførsel av oksygen til bålpanna

Tidløs og elegant

Klassisk og elegant utseende som passer like godt ved hytta som i hagen. Med sin svarte farge fremstår Bålpannen klassisk og tidløs.

Koselige hverdagsstunder

En mild bris brer seg innover terrassen, idet du henger opp lyslenken. Barna sparker fotball sammen med puddelen Tinka ute i hagen. –Kommer de snart? Det er sikkert femte gang den siste halvtimen at minstemann spør. – Ja, om ca. tjue minutter, svarer du tilbake.