Til toppen

Trebehandling

Naturlig trebeskyttelse fra Espegard®

Teakolje på spray NYHET

Teakolje på sprayboks er en praktisk nyhet som forenkler trebehandling for utemøbler, terrasser og båtdekk. Den jevne og enkle påføringen gir beskyttelse mot vær og solskader samtidig som den fremhever treets naturlige skjønnhet.

Les mer

Nyheter


Blandingsolje og terpentin

Ved å blande tjærepluss eller linolje og terpentin blir tjæren enklere å jobbe med. I tillegg får man ekstra beskyttelse av treverket. Blandet tjære får en mere gyllen og blank overflate en vanlig ren tjære.

Tjærepluss

Tjærepluss gir en godt beskyttet trefasade

Tenker du å tjære hytta eller huset? Blander du tretjæren vår med Tjærepluss blir tjæren enklere å påføre veggen. Tjærepluss er en førsteklasses oljetilsetning som kan blandes med alle våre tretjærer. Den er basert på bla. kvalitetsproduktet Owatrololje. Tjærepluss har helt unike og dyptvirkende egenskaper, som gir deg en godt beskyttet vegg i flere år. Den etterlater en gyllen og flott overflate på hytteveggen.

Linolje

Linolje er pustende, med god inntrengningsevne.

Linolje har vært brukt som bindemiddel helt siden 1600-tallet. Den utvinnes av kulturplanten oljelin. Linolje er pustende, med god inntrengningsevne. Espegard leverer både kokt og rå linolje av høy kvalitet.

Terpetin

Terpentin er et naturprodukt fra harpiksen i furua.

Espegards terpentin er av høy kvalitet, som kan brukes til tynning av våre tjæreblandinger. Slik blir tretjæren lettere å stryke på ytterveggen samtidig som det gir bedre inntregningsevne. Terpentin fungerer ypperlig til rengjøring av pensler og verktøy. Fordi terpentin har veldig gode tørkeegenskaper brukes den også som fortynner i maling og lakk