Til toppen

Planpakk ®

vedpakkesystem som forandrer alt

Vi introduserer Planpakk® – et innovativt konsept fra Espegard®, som revolusjonerer måten du pakker og håndterer små vedsekker.

BLI MED PÅ EN VEDSEKKREVOLUSJON!

Planpakk®-systemet består ganske enkelt av en helt ny 40-liters vedsekk og et ergonomisk pakkestativ. Åpningen på småsekken er flyttet fra kortsiden til langsiden, slik at vedsekkene pakkes liggende. Den store åpningen og det smarte stativet gjør vedpakkingen mye enklere.

Nyhet

V.nr. 1025 Vedsekk 40L Planpakk®

Nyhet: Horisontale vedsekker. En del av Planpakk®-systemet til Espegard.
V.nr. 1025
 

inkl. mva.

Nyhet

V.nr. 1050 Pakkestativ 40L Planpakk®

Nyhet: Ergonomisk og effektivt pakkestativ for liggende vedsekker. En del av Planpakk®-systemet til Espegard.
V.nr. 1050
 

inkl. mva.

Hva er Planpakk?

Planpakk® er et pakkesystem fra Espegard®, som forenkler og forandrer måten å tenke vedsekk på. Systemet består av Planpakk Pakkestativ 40 og Planpakk Vedsekk 40 liter, i velkjent Espegard-kvalitet.

Kjøp Planpakk® Pakkestativ

Åpning på langsiden

Vi har ganske enkelt flyttet åpningen i sekken fra toppen til langsiden. Resultatet er en småsekk med mye større åpning, som gjør pakkingen langt enklere og mer effektiv. Alt i alt gir systemet en rekke fordeler, både for profesjonelle vedprodusenter og de som driver med selvhogst.

Kjøp Planpakk® Vedsekk

Allerede tilgjengelig hos:

Instruksjonsvideo: Planpakk®

Pakk på nesten halve tiden

Våre enkle tester viser at pakketiden reduseres vesentlig. Ved tilrettelagt arbeidshøyde så å si halveres tiden, sammenlignet med sekker med toppåpning. Stor åpning gjør det mulig å pakke vedkubbene raskt og nøyaktig. Sekkene blir jevnere fylt, samtidig som de får en mer firkantet form. Den gode formen gir også enklere stabling på pall, i tillegg til at pallekapasiteten utnyttes bedre.

Ergonomisk: Mer skånsomt for ryggen

Planpakk Vedsekk pakkes liggende, som gjør at du slipper å stable veden dypt ned i sekken. Dermed er begge hender frigjort til vedpakkingen. Det ergonomiske stativet sørger for å redusere belastningen på rygg og nakke. Kortere avstand ned til hele sekken reduserer armbevegelsene, og du kan jobbe mye raskere og mer presist enn tidligere.

Kostnadseffektivt

Spar tid og kostnader med Planpakk. Vårt unike pakkesystem gir deg raskere og mer effektiv pakking, uten å måtte investere i kostbare maskiner. Dermed sparer du kostnader, både gjennom en rimelig investering og i redusert tidsbruk. For vedkundene er sekkene lettere å bære, og den store åpningen gjør det enkelt å ta veden ut av sekken under fyring.

 

Pakk ved på inntil halve tiden

7 Gode grunner til å velge Planpakk® fra Espegard

 1. Spar tid
  Planpakk reduserer pakketiden betydelig, som gir raskere og mer effektiv vedproduksjon.

 2. Spar kostnader
  Planpakk-systemet er en rimelig investering,som sammen med kortere pakketid betyr sparte penger.

 3. Spar kroppen
  Planpakk Pakkestativ 40 er ergonomisk designet og forbedrer forholdene på vedproduksjonsplassen. God arbeidshøyde minimerer belastningen på rygg og nakke.

 4. Pakk enkelt, raskt og nøyaktig
  Systemet gjør det mulig å pakke med begge hendene. Dette reduserer armbevegelsene og gjør pakkingen enklere, kjappere og mer presis.

 5. Tilpasset for 15 kg ved
  Ulike treslag har forskjellig volum og vekt. Denne sekken er romslig, slik at du alltid kan justere sekken til å veie 15 kg, uansett hvilket treslag du pakker.

 6. Optimal palleutnyttelse
  Mer firkantede vedsekker gjør pallestabling enkelt, der pallen blir ekstra solid og godt utnyttet. Alt for bedre logistikk og lagerhåndtering.

 7. Kundevennlige vedsekker
  Sekkens stabile form gjør den lett å bære for kunden. Den store åpningen er brukervennlig under fyring.

Andre nyheter

Nyhet

V.nr. 1054 Stablestativ Sanden

Et brukervennlig stablestativ designet for effektiv og jevn vedstabling.
V.nr. 1054
 

inkl. mva.

Nyhet

V.nr. 1060 Frontgrind Kombi Proff

Brukervennlig løsning som gir lettere tilgang under pakkingen.
V.nr. 1060
 

inkl. mva.

Nyhet

V.nr. 1030 Pallesekk Maxi 2000L

Denne store pallesekken er for deg som ønsker å ha en stor og effektiv produksjon og samtidig ha fordelene med pallelogistikk.
V.nr. 1030
 

inkl. mva.

Nyhet

V.nr. 1031 Pallestativ Maxi

Pallestativ tilpasset store volum og effektiv produksjon.
V.nr. 1031
 

inkl. mva.

Nyhet

V.nr. 234 Stokkløfter

Løft vedstokker enkelt og effektivt slik at kapping av vedkubber kan skje uten risiko for å skjære med motorsaga i bakken.
V.nr. 234
 

inkl. mva.