Til toppen

Stablestativ Sanden

Et brukervennlig stablestativ designet for effektiv og jevn vedstabling.

V.nr.: 1054
Nobb-nr. 60139496
Status:

inkl. mva.

  • Utviklet for stabling i Pallesekk
  • God tilgang til innsiden av pallesekken under fylling
  • Gir en fin og godt stablet Eurosekk
  • Enkelt å montere med stifter på alle sider
  • Laget i galvanisert stål

Et stativ designet for å gjøre vedstabling i sekken lettere og raskere. Utsparinger på to av veggene gir god tilgang inn i Pallesekken, og gjør det enkelt å stable vedkubbene tett og jevnt. Pallesekken justeres oppover langs spilene ettersom sekken fylles, og stativet sørger for at sekken beholder en god form på pallen, både under og etter stablingen. Ved å stable veden på denne måten får man 33% mer volum i sekken sammenlignet med løs ved. Veggene kan enkelt demonteres ved å ta ut stiftene. Etter fylling drar man hjørnespilene ut og knyter sekken i toppen. 

V.nr. 119 Eurosekk 1000 L

UV-stabilisert sekk av høy kvalitet, for engangsbruk. Sekkene våre testes og kontrolleres med spesialutstyr før de går ut i markedet. 193 x 140 cm. Til pallestørrelse på 80 x 120 cm. Den rommer 1m3 løs ved rauset i sekken, det tilsvarer ca 0,5 kbm fastmasse. Sekken inngår i vårt storsekksystem for ved.
V.nr. 119
 

inkl. mva.

V.nr. 205 Eurostativ

Inngår i vårt storsekksystem for vedproduksjon. Stativet er tilpasset vår Storsekk for Europall og forenkler fyllingen av sekken. I galvanisert stål. 80 x 120 cm.
V.nr. 205
 

inkl. mva.

Nyhet

V.nr. 1060 Frontgrind Kombi Proff

Brukervennlig løsning som gir lettere tilgang under pakkingen.
V.nr. 1060
 

inkl. mva.

Nyhet

V.nr. 1031 Pallestativ Maxi

Pallestativ tilpasset store volum og effektiv produksjon.
V.nr. 1031
 

inkl. mva.

V.nr. 237 Universalstativ

Brukervennlig stativ for alle storsekker med looper. Enkel å betjene, loopen er lett å løsne. Legger man en pall i bunnen før fylling, blir det enkelt å flytte sekken når den er ferdig fylt.
V.nr. 237
 

inkl. mva.