Populære kategorier
Espegard Bålpanne spiller hovedrollen i Originalserien. Vi garanterer mye bålkos og muligheter for spennende matlaging ute.
Árran er vår serie med lune og vakre utepeiser, som skapt for terrassen og andre flate underlag.
Snøvær består av vinterprodukter - solide og tøffe fremkomstmidler som aldri går av moten. Håndbygd kvalitet over tid.
Tilbehør
Få svar på alt fra blandingsforhold og farger. Få nyttig tips!
Bestselgere
En vedfyrt pizzaovn gir deg den perfekte steinovnspizza med sprø bunn. Legger du i litt røykeflis vil opplevelsen bli helt himmelsk.
Bruk godt med ved og vent ca. 15 minutter etter opptenning før du starter stekingen. Da får du riktig temperatur for tilberedning av pizza med perfekt sprø bunn. Småkløyvd bjørkeved egner seg godt. Når optimal temperatur er oppnådd, er det tilstrekkelig å tilføre små vedkubber hvert 3-5 minutt for å holde liv i flammene. Ovnen vil nå holde konstant varme og du kan steke pizza etter pizza.
Når du skal steke steinovnspizza bør lufttemperatur være ca. 400°C. Bunntemperatur, underlaget i ovnen bør være ca. 350°C.