Populære kategorier
Espegard Bålpanne spiller hovedrollen i Originalserien. Vi garanterer mye bålkos og muligheter for spennende matlaging ute.
Árran er vår serie med lune og vakre utepeiser, som skapt for terrassen og andre flate underlag.
Snøvær består av vinterprodukter - solide og tøffe fremkomstmidler som aldri går av moten. Håndbygd kvalitet over tid.
Tilbehør
Få svar på alt fra blandingsforhold og farger. Få nyttig tips!
Bestselgere
En pizzaovn er enkel i bruk og gir spennende muligheter for matlaging utendørs. Å steke pizza tar bare noen få minutter, og pizzaen får en perfekt sprø bunn.
Bruk godt med ved og vent til ovnen har optimal temperatur, som tar ca. 15 minutter, før du starter stekingen. Småkløyvd bjørkeved egner seg godt. Når optimal temperatur er oppnådd kan du tilføre små vedkubber innimellom, ca hvert 3-5 minutt, for å holde liv i flammene.
Når du skal steke steinovnspizza bør lufttemperatur være ca. 400°C. Bunntemperatur, underlaget i ovnen, bør være ca. 350°C.
TIPS: Steinovnen samler og holder lenge på varmen, og restvarmen er ypperlig til brødbakst – hva med å lage steinovnsbakt brød?
Bruk gjerne vår oppskrift på steinovnspizza som du finner her.
Sett frem pizzatopping, mel, pizzadeig og utstyr som kjevle, pizzaspader, pizzabrett og pizzahjul – gjerne i nærheten av pizzaovnen. Pizzabunnene kjevles ut og toppes med din favorittopping når pizzaovnen er varm nok. Bruk godt med mel på underlaget pizzadeigen kjevles ut på og på pizzaspaden, så bunnen ikke setter seg fast. Plasser pizzaen i ovnen ved hjelp av pizzaspaden.
Nå tar det få minutter før pizzaen er klar. Bruk en pizzaspade for å snu pizzaen underveis.
TIPS: Har dere selskap eller er flere personer som skal nyte pizza sammen kan det være lurt at en tar ansvar for steking og en annen tar ansvar for baking og topping. Da går forberedelser og steking unna i en fei og dere kan nyte pizza etter pizza. (Husk bare å lage nok - for en skikkelig god steinovnspizza går det mye av)