Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god. Glørne gjør skorpene sprø og gir den gode smaken av bål. La kreativiteten få spillerom og finn din favoritt. Her er våre favoritter.
mars 2020 Hentet fra Fridas Bålmat
Spekeskinke Tomat Mozarella Pesto
Smør pesto på skivene. Legg på skivet eller raspet mozaralla, skivet tomat og spekeskinke. Stekes i toastjernet til osten har smeltet. Nytes sprøstekt rundt bålet.
Toastbrød Bringebærsyltetøy Mascarponeost
Smør mascarponeost på skivene. Ha på bringebærsyltetøy. Legg på toppskiven. Stekes i toastjern til gyllenbrun farge.
Toastbrød Sjokade (sjokoladepålegg) Banan
Smør sjokade på brødet, legg på skiver av banan og ha på toppen. Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.
Toastbrød Eple Kanel Mascarponeost
Del eplene i passe tynne skiver. Smør mascarponeost på topp og bunn og legg eplene på brødet, strø på kanel og legg på toppen. Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.
inkl. mva.