Til toppen

BÅLTOAST FOR ENHVER SMAK

Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god. Glørne gjør skorpene sprø og gir den gode smaken av bål. La kreativiteten få spillerom og finn din favoritt. Her er våre favoritter. 

mars 2020
Hentet fra Firdas Bålmat

image

MOZARELLA OG SPEKESKINKE

INGREDIENSER

Spekeskinke 
Tomat
Mozarella
Pesto

Slik gjør du

Smør pesto på skivene. Legg på skivet eller raspet mozaralla, skivet tomat og spekeskinke. Stekes i toastjernet til osten har smeltet. Nytes sprøstekt rundt bålet. 

BRINGEBÆR & MASCARPONE

INGREDIENSER

Toastbrød
Bringebærsyltetøy
Mascarponeost

Slik gjør du

Smør mascarponeost på skivene. Ha på bringebærsyltetøy.
Legg på toppskiven. Stekes i toastjern til gyllenbrun farge.

SJOKOLADE & BANAN

INGREDIENSER

Toastbrød
Sjokade (sjokoladepålegg)
Banan

Slik gjør du

Smør sjokade på brødet, legg på skiver av banan og ha på toppen.
Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.

EPLE & KANEL

INGREDIENSER

Toastbrød
Eple
Kanel
Mascarponeost

Slik gjør du

Del eplene i passe tynne skiver. Smør mascarponeost på topp og bunn og legg eplene på brødet, strø på kanel og legg på toppen. Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.

 

LAGET MED

Toastjern V.nr. 756

Mat smaker best ute. Toast er intet unntak. Gylne og crispy brødskiver får raskt bein å gå på.
756
 

inkl. mva.

Ikke på lager

Bålpanne 60 V.nr. 770

En klassiker for bålkos og grilling på hytta, terrassen og i hagen.
770
 

inkl. mva.

Sidebord i tre 60 V.nr. 842

Praktisk til bruk under matlaging og servering. Med alt du trenger innen rekkevidde kan du nyte kokkeleringen i det fri.
842
 

inkl. mva.