BÅLTOAST FOR ENHVER SMAK
Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god. Glørne gjør skorpene sprø og gir den gode smaken av bål. La kreativiteten få spillerom og finn din favoritt. Her er våre favoritter.
mars 2020
Hentet fra Fridas Bålmat

MOZARELLA OG SPEKESKINKE
INGREDIENSER
Spekeskinke
Tomat
Mozarella
Pesto
Slik gjør du
Smør pesto på skivene. Legg på skivet eller raspet mozaralla, skivet tomat og spekeskinke. Stekes i toastjernet til osten har smeltet. Nytes sprøstekt rundt bålet.
BRINGEBÆR & MASCARPONE
INGREDIENSER
Toastbrød
Bringebærsyltetøy
Mascarponeost
Slik gjør du
Smør mascarponeost på skivene. Ha på bringebærsyltetøy.
Legg på toppskiven. Stekes i toastjern til gyllenbrun farge.
SJOKOLADE & BANAN
INGREDIENSER
Toastbrød
Sjokade (sjokoladepålegg)
Banan
Slik gjør du
Smør sjokade på brødet, legg på skiver av banan og ha på toppen.
Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.
EPLE & KANEL
INGREDIENSER
Toastbrød
Eple
Kanel
Mascarponeost
Slik gjør du
Del eplene i passe tynne skiver. Smør mascarponeost på topp og bunn og legg eplene på brødet, strø på kanel og legg på toppen. Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.