Til toppen

Sidebord i tre 60

Praktisk til bruk under matlaging og servering. Med alt du trenger innen rekkevidde kan du nyte kokkeleringen i det fri.

V.nr.: 842
Nobb-nr. 44193713
Status:

inkl. mva.

 • To bord som enkelt hektes på bålpanna
 • Praktisk til bruk under matlaging og servering
 • Brunbeiset og trelags lakkert bjørkefiner
 • Til Bålpanne 60/70 og Fyrfat 60

Består av to bord som enkelt hektes på bålpanna. Utført i brunbeiset og trelags lakkert bjørkefiner. Passer til Bålpanne 60/70 og Fyrfat 60.

Mål og vekt
Høyde 4 cm
Lengde 63 cm
Bredde 22 cm
Vekt 3.9 kg
Info
Materialer Trelags brunbeiset og lakkert bjørkefiner
Passer til Bålpanne 60/70 og Fyrfat 60
Kan kombineres med Sidebord i stein
Bestilling og levering
Innhold 2 stk. sidebord i tre med fester
Minstebestilling 1
Vedlikehold
Anbefalt pleie Anbefalt å olje treverket 2 ganger i året.
Rengjøring Skal kun vaskes med rent vann og uten grov børste.
Lagring Skal lagres tørt.
Emballasje
Pakkehøyde 9 cm
Pakkebredde 35 cm
Pakkelengde 67 cm

God støtte under matlagingen 

Enhver kokk trenger et sted å sette fra seg ting. Med sidebord i tre sørger du for å ha alt du trenger til matlagingen innen god rekkevidde. Sidebordet passer perfekt til Bålpanne 60, Birkebeiner 60, Àrran 55 og Fyrfat 60. 

Hvordan monterer jeg sidebordet? 

Sidebordet har egne fester og bordet monteres enkelt ved å hekte det på kanten av bålpannegryta.  

Hva kan jeg bruke sidebordet til? 

Med sidebordet er det enkelt å sette fra seg alt man trenger til matlagingen. Alt fra råvarer, matolje, krydder, gryter og skåler får plass her. Her kan man også legge fra seg redskap som brukes og gjøre klar for servering. Unngå varme kjeler, for det tåler ikke lakken. 

Må jeg ta noen forholdsregler når det brukes? 

 • Sidebordene er i brunbeiset og lakkert trefiner. Lakken liker dårlig varme kjeler. Derfor må du passe på å bruke gryteunderlag under disse.  

 • Det er viktig å fordele vekten ganske likt mellom bordene under bruk. Ellers kan bålpanna bli hengende skjevt og bli ustabil.   

 • Sidebordene ønsker ingen sittende gjester. Selv om du er liten og slank blir det i meste laget. Da anbefales heller en av våre bålpannebenker. 

 • Man bør ikke fyre for voldsomt i bålpanna fordi flammer og hard varme kan svi bordplatene.  

 • Dersom det snør mye vinterstid bør bordene lagres innendørs. Snøen kan være en stor belastning og skade bordene.  

Hvordan vedlikeholder jeg et sidebord? 

I det daglige holder det med en mild såpevask med varmt vann. Sol, regn og vind tærer på treverket. Når bordene ikke brukes på en stund og hver vinter anbefaler vi at de tas inn. Da tar du godt vare på dem. Om lakken er slitt kan du gjerne slipe bordet og gi det et nytt strøk med lakk. Ettersom bordet brukes ute bør du velge en lakk som tåler UV. Bruk en pensel når du behandler bordet. Festene kan få et strøk bålpanneolje innimellom.

Hvor mange sidebord trenger jeg? 

Sidebord i tre kommer i pakke med to stk. Sidebord i granittstein kjøpes enkeltvis. På ei bålpanne er det plass til tre bord om du trenger mer plass. På Fyrfat 60 får du plass til hele fire sidebord om du vil det. 

TIPS!  

 • Med sidebord reduseres sjansen for at nysgjerrige barnehender brenner seg på en varm bålpanne. Hold uansett oppsyn når du kokkelerer. 

 • Det er god plass til tre sidebord om du ønsker å utnytte plassen rundt bålpanna maksimalt. Hva med å supplere med 1 stk sidebord i granittstein som tåler den  varme kjelen. 

V.nr. 8422 Sidebord i stein 60

(Utgående vare) Sidebord laget i granittstein. Utvider bålpanna med god plass til matlaging. Tåler høy varme fra panner og kjeler.
V.nr. 8422
 

inkl. mva.

V.nr. 828 Steikepanne

Her lukter det egg og bacon, små pannekaker og fersk ørret som krøller seg i panna. Praktisk støpejernspanne med ekstra langt skaft av tre, til bruk på bål og bålpanne. Liten nok til puttes i tursekken.
V.nr. 828
 

inkl. mva.

V.nr. 756 Toastjern

Mat smaker best ute. Toast er intet unntak. Gylne og crispy brødskiver får raskt bein å gå på.
V.nr. 756
 

inkl. mva.

V.nr. 754 Understell til bålpanne

Gjør det enkelt å flytte bålpanna på alle flate og faste underlag. Understellets runde plate beskytter underlaget mot strålevarme og glør.
V.nr. 754
 

inkl. mva.