Til toppen
Bålpanne: Best i test 2023

Bålpanne: Best i test 2023

Espegards ikoniske Bålpanne 60 ble den store vinneren av testen gjennomført av tek.no. Det var flere faktorer som avgjorde, men kanskje mest av alt; kvalitet og stabilitet.

Vi er veldig stolte av at vi ble testvinner med vår desidert mest solgte bålpanne! Den har gjennom mange år blitt utviklet og forbedret basert på brukertesting og tilbakemeldinger, noe som har gitt et solid kvalitetsprodukt. Testen drar også frem arsenalet av tilbehør og ekstrautstyr som er med på å styrke produktet og gjøre bålopplevelsen komplett.

Bålpanne 60

Klassisk ildsted som bringer bålet nærmere hverdagen.
770

Best i test (tek.no)

«Ingen over, ingen ved siden av. Hvis det du er ute etter er en god, gammeldags bålpanne som henger mellom tre påler, da er det Espegard som gjelder.»

Les hele testen på Tek.no

Best i test: Espegard® Bålpanne

Det manglet ikke på lovord fra testpanelet til Tek.no, her er noen utdrag:

“Espegards bålpanne er ekte kvalitet og ekte glede!”

“Dette er testens desidert største, og samtidig mest stødige, bålpannen. Du trenger aldri å være redd for at unger, eller, som i vårt tilfelle, en overentusiastisk bergenser med fullstendig manglende kroppskontroll, sparker borti beina og velter hele konstruksjonen.

“Den står stødig. Man hadde kanskje trodd at derfor er den hakket mer vanskelig å montere, men nei. Den er også testens enklest monterte konstruksjon.”


Stort utvalg av tilbehør:

Gnistfanger 60

Sett deg enda litt nærmere og nyt varmen. Gnistfangere beskytter omgivelsene for springende gnister og skaper et tryggere ildsted.
774

Steikehelle

Steikehella er av den allsidige typen, som elsker eksperiment over bålet. Grillribbe og flintstek. Fiskeburger og laks. Hamburgere og pølser. Sveler og pannekaker. Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan trylle fram. - Praktisk stekehelle
833

Bålpannepakka Original

En kombinasjon av vår bestselger og utvalgt tilbehør. Kommer i trekasse.
7710
Ikke på lager

Testen ble gjennomført med vekt på følgende kriterier:

Konstruksjonen, stabilitet og kvalitet
Testerne i Tek.no lot pannene stå ute i vær og vind en periode etter montering, for å se etter åpenbare svakheter. Det ble også testet hvordan pannene kvittet seg med overflødig vannansamlinger – her kom det frem store forskjeller på håndtering mellom de forskjellige pannene.

Montering
Hvordan er monteringsprosessen, hvor intuitivt er det og hva kreves det av tilleggsutstyr.

Hvordan er bålpannene å fyre opp i?
Alle bålpanne i testen har relativt åpne løsninger hvor det er lett og komme til, men hvor enkelt er det å få fyr?

Pris
Selv om kvalitet veier tyngst er det også et poeng å vite hvor man får mest for pengene.

Relevante artikler

Oppgrader bålpanna til en røykfri bålpanne

Har du allerede en Espegard bålpanne som har tjent deg godt gjennom flere år, kanskje tiår? Nå har du muligheten til å oppgradere din gamle bålpanne

Les mer

Møt sommeren med et tryggere bål

Vi har tilbehør som ivaretar tryggheten på best mulig måte. I denne artikkelen får du vite mer om disse produktene. Vi gir også noen gode råd om bålfyring

Les mer

Ved og bålfyring

Her er noen enkle råd til hvordan du kan fyre, hva du kan gjøre for å unngå røyk og hvilken ved som egner seg best.

Les mer