Til toppen

Espegard Bålkaffe

V.nr.: 7660
Nobb-nr. 50552857
Status:

inkl. mva.

  • Fyldig kokmalt kaffe
  • Preg av tobakk og nøtter
  • Super i svartkjelen på bålet
  • Posen er porsjonert for vår Kaffekjele 2.5 L

India Monsooned Malabar. Fyldig kokmalt kaffe, med preg av tobakk og nøtter.

Kaffen smaker best ute og de aller fleste vil være enige om at ingenting slår bålkaffen på smak. Super i svartkjelen på bålet. Innhold: 180 g. Posen er porsjonert for vår Kaffekjele 2.5 L. 

Mål og vekt
Vekt 0.18 kg
Bestilling og levering
Bestillingsenhet stk
Minstebestilling 1
Emballasje
Pakkehøyde 5 cm
Pakkebredde 10 cm
Pakkelengde 20 cm
Pakkevekt 0.0 kg

V.nr. 8201 Bålkaffepakke

Består av én stk. kaffekjele 2.5 L i rustfritt stål og to emaljerte kopper. Kaffekjelen blir svart ved bruk, herav kallenavnet «Svartkjele». Ypperlig til å henge over bålpanna. Smart sil på innsiden av tuten gir minimalt med grut i koppen.  En pose med Espegard Bålkaffe er porsjonert for denne kaffekjelen.
8201
 

inkl. mva.

V.nr. 8200 Emaljert kaffesett

Svart sett i stilig design. Består av én stk emaljert kaffekoker 1.75 L med opphengshåndtak for bål og to emaljerte kopper.
8200
 

inkl. mva.

Ikke på lager

V.nr. 766 Kaffekjele 2,5 L

Det er mye stemning i en kopp bålkaffe. Svartkjelen er en fast følgesvenn på tur, enten det er til fots eller på ski. Klassisk modell for alle typer friluftsliv gjennom hele året.
766
 

inkl. mva.

V.nr. 765 Kaffekjele 6 L

Stor modell for mange kaffetørste. I rustfritt stål som vil bli svart ved bruk, herav kallenavnet «Svartkjele». Passer ypperlig til å henge over bålpanna. Smart sil på innsiden av tuten gir minimalt med grut i koppen. Vekt: 1 kg. Kan også brukes på gass.
765
 

inkl. mva.