Til toppen

Tjærepluss 5 L

Premium oljetilsetning til tretjære. Ekstra beskyttelse til veggen.

V.nr.: 3351
Nobb-nr. 58016575
Status:

inkl. mva.

  • Premium oljetilsetning
  • Til alle våre trejærer
  • Gir enklere påføring
  • Dyptvirkende mot luft og fukt
  • Skaper en gyllen, beskyttende overflate

Tjærepluss er en premium oljetilsetning til alle våre tretjærer. Den gjør tjæren smidig og lett å påføre huset og hytta. Tjærepluss er blant annet basert på kvalitetsoljen Owatrol. Tjærepluss trenger dypt inn i treverket, driver ut luft og fukt, metter treets porer og binder trefibrene. Oljen gir veggen en gyllen overflate som beskytter mot vær og vind.

Mål og vekt
Vekt 0.0 kg

Tjærepluss – 5 liter. Oljetilsetning av førsteklasses kvalitet til alle Espegards tretjærer (Tretjære Lys, Tretjære Mørk, Tretjære Bøk og Tretjære Svart). Tjærepluss er basert på bla. Owatrololje og trenger dypt inn i treverket, driver ut luft og fukt, metter treets porer og binder trefibrene. Den gjør også tjæren mer smidig, slik at den blir enklere å påføre. I tillegg danner Tjærepluss en gyllen og beskyttende overflate til treverket.

Blanding

Bruk egnet verneutstyr. Blandes godt sammen med tjære i blandedunk. Jo mer Tjærepluss man tilsetter, jo lavere viskositet får tjæren. Ettersom ren tretjære er et naturprodukt, som varierer i konsistens og farge, er det vanskelig å oppgi et nøyaktig blandingsforhold. Her må man prøve seg fram. Et godt utgangspunkt er 2 deler tjære og 1 del Tjærepluss. For informasjon om påføring, tørking, vedlikehold m.m, se emballasjetekst for den tjæren du ønsker å blande med.

Farge

Nøytral. Tjærepluss tilfører ekstra glans og glød til treverket. Fargen vil variere etter hvilken tjære den blandes med og blandingsforhold. I tillegg kan hvert tjærespann ha fargevariasjon. For mer informasjon om farge, se emballasjetekst for den tjæren du ønsker å blande med.

Nettoinnhold: 5 liter.