Til toppen

Tjærepluss 1L

Unike, dyptvirkende og beskyttende egenskaper.

V.nr.: 3350
Nobb-nr. 58016560
Status:

inkl. mva.

  • Premium oljetilsetning
  • Til alle våre trejærer
  • Gir enklere påføring
  • Dyptvirkende mot luft og fukt
  • Skaper en gyllen, beskyttende overflate

Tenker du å tjære hytta eller huset? Blander du tretjæren vår med Tjærepluss blir tjæren enklere å påføre veggen. Tjærepluss er en førsteklasses oljetilsetning som kan blandes med alle våre tretjærer. Den er basert på bla. Owatrololje. Tjærepluss har helt unike og dyptvirkende egenskaper som gir deg en gyllen og godt beskyttet vegg i flere år.

Mål og vekt
Vekt 0.0 kg

Tjærepluss – 1 liter. Oljetilsetning av førsteklasses kvalitet til alle Espegards tretjærer (Tretjære Lys, Tretjære Mørk, Tretjære Bøk og Tretjære Svart). Tjærepluss er basert på bla. Owatrololje og trenger dypt inn i treverket, driver ut luft og fukt, metter treets porer og binder trefibrene. Den gjør også tjæren mer smidig, slik at den blir enklere å påføre. I tillegg danner Tjærepluss en gyllen og beskyttende overflate til treverket.

Blanding

Bruk egnet verneutstyr. Blandes godt sammen med tjære i blandedunk. Jo mer Tjærepluss man tilsetter, jo lavere viskositet får tjæren. Ettersom ren tretjære er et naturprodukt, som varierer i konsistens og farge, er det vanskelig å oppgi et nøyaktig blandingsforhold. Her må man prøve seg fram. Et godt utgangspunkt er 2 deler tjære og 1 del Tjærepluss. For informasjon om påføring, tørking, vedlikehold m.m, se emballasjetekst for den tjæren du ønsker å blande med.

Farge

Nøytral. Tjærepluss tilfører ekstra glans og glød til treverket. Fargen vil variere etter hvilken tjære den blandes med og blandingsforhold. I tillegg kan hvert tjærespann ha fargevariasjon. For mer informasjon om farge, se emballasjetekst for den tjæren du ønsker å blande med.

Nettoinnhold: 1 liter.