Populære kategorier
Espegard Bålpanne spiller hovedrollen i Originalserien. Vi garanterer mye bålkos og muligheter for spennende matlaging ute.
Árran er vår serie med lune og vakre utepeiser, som skapt for terrassen og andre flate underlag.
Snøvær består av vinterprodukter - solide og tøffe fremkomstmidler som aldri går av moten. Håndbygd kvalitet over tid.
Tilbehør
Få svar på alt fra blandingsforhold og farger. Få nyttig tips!
Bestselgere
Drømmer du om pizzaovn til terrassen? En vedfyrt pizzaovn gir deg god steinovnspizza med sprø bunn på få minutter. En pizzaovn er enkel i bruk og gir spennende muligheter for matlaging utendørs.
Det finnes ulike modeller i forskjellige størrelser, med eller uten støtteben. Finn en favoritt til din uteplass.
Til oppskriften
Lag et lite bål i midten av pizzaovnen. Bruk småkløyvd ved, gjerne bjørkeved. Sørg for god trekk i starten, til du får god fyr. For å kunne steike pizza bør lufttemperaturen være ca. 400°C og underlaget i ovnen ca. 350°C. Det tar ca. 15 minutter før pizzaovnen er klar for steiking.
Når optimal temperatur er oppnådd kan pizzaen steikes. Tilfør småkløyvd ved innimellom, ca. hvert 3-5 minutt, for å holde liv i flammene.
Bruk gjerne vår oppskrift på pizzabunn sammen med din favorittopping. Ha godt med mel på underlaget når bunnene kjevles ut, så de ikke setter seg fast.
Godt og funksjonelt tilbehør sikrer at steikingen går som en lek. Spadesett 90 består av ildrake, pizzavender, stålkost og pizzabrett. Ildrake og stålkost brukes for å rengjøre steikeflaten for glør og aske. Pizzavenderen gjør det enkelt å håndtere pizzaen under steikingen.
Les mer