Populære kategorier
Espegard Bålpanne spiller hovedrollen i Originalserien. Vi garanterer mye bålkos og muligheter for spennende matlaging ute.
Árran er vår serie med lune og vakre utepeiser, som skapt for terrassen og andre flate underlag.
Snøvær består av vinterprodukter - solide og tøffe fremkomstmidler som aldri går av moten. Håndbygd kvalitet over tid.
Tilbehør
Få svar på alt fra blandingsforhold og farger. Få nyttig tips!
Bestselgere
Drømmer du om pizzaovn til terrassen? En vedfyrt pizzaovn gir deg god steinovnspizza med sprø bunn på få minutter. En pizzaovn er enkel i bruk og gir spennende muligheter for matlaging utendørs.
Det finnes ulike modeller i forskjellige størrelser, med eller uten støtteben. Finn en favoritt til din uteplass.
Til oppskriften
Bruk gjerne småkløyvd bjørke ved når du fyrer opp i pizzaovnen. Når du skal steke pizza bør lufttemperatur være ca. 400°C. Bunntemperatur, underlaget i ovnen, bør være ca. 350°C. Det kan ta ca 15 minutter til ovnen har optimal temperatur.
Når optimal temperatur er oppnådd kan pizzaen stekes. Tilfør små vedkubber innimellom, ca hvert 3-5 minutt, for å holde liv i flammene.
Bruk gjerne vår oppskrift på pizzabunn sammen med din favorittopping. Ha godt med mel på underlaget når bunnene kjevles ut så de ikke setter seg fast.
Godt og funksjonelt tilbehør sikrer at stekingen går som en lek. Spadesett 90 Består av ildrake, pizzavender, stålkost og pizzabrett. Ildrake og stålkost brukes for å rengjøre stekeflaten for glør og aske. Med pizzavender kan pizzaen håndteres under stekingen.
Les mer