Til toppen

Lag pizza med sprø bunn i en pizzaovn

Drømmer du om pizzaovn til terrassen? En vedfyrt pizzaovn gir deg god steinovnspizza med sprø bunn på få minutter. En pizzaovn er enkel i bruk og gir spennende muligheter for matlaging utendørs.

Lag pizza med sprø bunn i en pizzaovn

En vedfyrt pizzaovn gir ekte og tradisjonell smak. Slik ble pizza laget helt ifra begynnelsen.

Pizzaovn til uteplassen

Det finnes ulike modeller i forskjellige størrelser, med eller uten støtteben. Finn en favoritt til din uteplass.

 

Pizzaovn Ciao M 40x70

Vedfyrt pizzaovn med ildfast gulv for utendørs matlaging året rundt. Lag ekte italiensk steinovnspizza på terrassen eller i hagen. Garantert sprø bunn!
6001

Pizzaovn Pizzaiolo 80x60

Stor og romslig pizzaovn med god plass til 2 pizza samtidig.
6040
Ikke på lager

Pizzaovn Peppe 60x60

(utgående vare) Vedfyrt pizzaovn for ekte italiensk pizza med sprø bunn.
6030
Ikke på lager

Pizzaovn Lillo 50x40

(utgående vare) Vedfyrt steinovn i rustfritt stål med innebygd termometer. 
6020

Oppskrift på god pizzabunn

Slik bruker du en pizzaovn

Lag et lite bål i midten av pizzaovnen. Bruk småkløyvd ved, gjerne bjørkeved. Sørg for god trekk i starten, til du får god fyr. For å kunne steike pizza bør lufttemperaturen være ca. 400°C og underlaget i ovnen ca. 350°C. Det tar ca. 15 minutter før pizzaovnen er klar for steiking.

Når optimal temperatur er oppnådd kan pizzaen steikes. Tilfør småkløyvd ved innimellom, ca. hvert 3-5 minutt, for å holde liv i flammene. 

Bruk gjerne vår oppskrift på pizzabunn sammen med din favorittopping. Ha godt med mel på underlaget når bunnene kjevles ut, så de ikke setter seg fast. 

 Steinovnen holder lenge på varmen, og restvarmen er ypperlig til brødbakst. Hva med å lage steinovnsbakt brød?​​​​​

 

Tilbehør

Godt og funksjonelt tilbehør sikrer at steikingen går som en lek. Spadesett 90 består av ildrake, pizzavender, stålkost og pizzabrett. Ildrake og stålkost brukes for å rengjøre steikeflaten for glør og aske. Pizzavenderen gjør det enkelt å håndtere pizzaen under steikingen.

 

Spadesett 90

Sett med fire ulike redskap. Består av ildrake, pizzavender, stålkost og pizzabrett. Ildrake og stålkost brukes for å rengjøre stekeflaten for glør og aske. Med pizzavender kan pizzaen håndteres under stekingen.
6160
Ikke på lager

Pizzaovnstrekk M

(utgående vare) Beskyttende svart trekk til Steinovn Ciao M når den ikke er i bruk.
6051

Overtrekk til Lillo

(utgående vare) Slitesterkt og vannavvisende trekk til Steinovn Lillo, som beskytter ovnen når den ikke er i bruk.
6021

Ute, rundt en peis

Drømmer du om pizzaovn til terrassen? En vedfyrt pizzaovn gir deg god steinovnspizza med sprø bunn på få minutter. En pizzaovn er enkel i bruk og gir spennende muligheter for matlaging utendørs.