Til toppen

Lag pizza med sprø bunn i en pizzaovn

Drømmer du om pizzaovn til terrassen? En vedfyrt pizzaovn gir deg god steinovnspizza med sprø bunn på få minutter. En pizzaovn er enkel i bruk og gir spennende muligheter for matlaging utendørs.

Lag pizza med sprø bunn i en pizzaovn

En vedfyrt pizzaovn gir ekte og tradisjonell smak. Slik ble pizza laget helt ifra begynnelsen.

Pizzaovn til uteplassen

Det finnes ulike modeller i forskjellige størrelser, med eller uten støtteben. Finn en favoritt til din uteplass.

 

Pizzaovn Ciao M

Vedfyrt pizzaovn med ildfast gulv for utendørs matlaging året rundt. Lag ekte italiensk steinovnspizza på terrassen eller i hagen. Garantert sprø bunn!
6001

Steinovn Pizzaiolo

Stor og romslig pizzaovn med god plass til 2 pizza samtidig.
6040

Steinovn Peppe

Vedfyrt pizzaovn for ekte italiensk pizza med sprø bunn.
6030

Steinovn Lillo

Vedfyrt steinovn i rustfritt stål med innebygd termometer.
6020

Oppskrift på god pizzabunn

Slik bruker du en pizzaovn

Bruk gjerne småkløyvd bjørke ved når du fyrer opp i pizzaovnen. Når du skal steke pizza bør lufttemperatur være ca. 400°C. Bunntemperatur, underlaget i ovnen, bør være ca. 350°C. Det kan ta ca 15 minutter til ovnen har optimal temperatur.

Når optimal temperatur er oppnådd kan pizzaen stekes. Tilfør små vedkubber innimellom, ca hvert 3-5 minutt, for å holde liv i flammene. 

Bruk gjerne vår oppskrift på pizzabunn sammen med din favorittopping. Ha godt med mel på underlaget når bunnene kjevles ut så de ikke setter seg fast. 

 
Steinovnen samler og holder lenge på varmen, og restvarmen er ypperlig til brødbakst – hva med å lage steinovnsbakt brød?

 

Tilbehør

Godt og funksjonelt tilbehør sikrer at stekingen går som en lek. Spadesett 90 Består av ildrake, pizzavender, stålkost og pizzabrett. Ildrake og stålkost brukes for å rengjøre stekeflaten for glør og aske. Med pizzavender kan pizzaen håndteres under stekingen.

 

Spadesett 90

Sett med fire ulike redskap. Består av ildrake, pizzavender, stålkost og pizzabrett. Ildrake og stålkost brukes for å rengjøre stekeflaten for glør og aske. Med pizzavender kan pizzaen håndteres under stekingen.
6160
Ikke på lager

Pizzaovnstrekk M

Beskyttende svart trekk til Steinovn Ciao M når den ikke er i bruk.
6051

Overtrekk til Lillo

Slitesterkt og vannavvisende trekk til Steinovn Lillo, som beskytter ovnen når den ikke er i bruk.
6021

Ute, rundt en peis

Drømmer du om pizzaovn til terrassen? En vedfyrt pizzaovn gir deg god steinovnspizza med sprø bunn på få minutter. En pizzaovn er enkel i bruk og gir spennende muligheter for matlaging utendørs.