Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Tjærepluss

Premium oljetilsetning til tretjære. Ekstra beskyttelse til veggen.

Tjærepluss er en premium oljetilsetning til alle våre tretjærer. Den gjør tjæren smidig og lett å påføre huset og hytta. Tjærepluss er blant annet basert på kvalitetsoljen Owatrol. Tjærepluss trenger dypt inn i treverket, driver ut luft og fukt, metter treets porer og binder trefibrene. Oljen gir veggen en gyllen overflate som beskytter mot vær og vind.

Oljetilsetning av førsteklasses kvalitet til alle Espegards tretjærer (Tretjære Lys, Tretjære Mørk, Tretjære Bøk og Tretjære Svart). Tjærepluss er basert på bla. Owatrololje og trenger dypt inn i treverket, driver ut luft og fukt, metter treets porer og binder trefibrene. Den gjør også tjæren mer smidig, slik at den blir enklere å påføre. I tillegg danner Tjærepluss en gyllen og beskyttende overflate til treverket.

Blanding

Bruk egnet verneutstyr. Blandes godt sammen med tjære i blandedunk. Jo mer Tjærepluss man tilsetter, jo lavere viskositet får tjæren. Ettersom ren tretjære er et naturprodukt, som varierer i konsistens og farge, er det vanskelig å oppgi et nøyaktig blandingsforhold. Her må man prøve seg fram. Et godt utgangspunkt er 2 deler tjære og 1 del Tjærepluss. For informasjon om påføring, tørking, vedlikehold m.m, se emballasjetekst for den tjæren du ønsker å blande med.

Farge

Nøytral. Tjærepluss tilfører ekstra glans og glød til treverket. Fargen vil variere etter hvilken tjære den blandes med og blandingsforhold. I tillegg kan hvert tjærespann ha fargevariasjon. For mer informasjon om farge, se emballasjetekst for den tjæren du ønsker å blande med.

V.nr. 389 Tjærekost 100mm

Flat pensel med skaft i tre.
V.nr. 389
 

inkl. mva.

Kokt linolje

Gir en gyllen og naturlig yttervegg med vakker glød.
 

inkl. mva.

Rå linolje

Naturlig, tradisjonsrik trebehandling med mange bruksområder.
 

inkl. mva.

Terpentin

Gjør tretjæren tynnere. Gjør det enklere å stryke på tjæren.
 

inkl. mva.

Tretjære Lys

Ren og naturlig trebeskyttelse for hus og hytte.
 

inkl. mva.

Tjærebeis Kongle

Eksklusiv, mørk beis med rødbrune toner.
 

inkl. mva.

Tjærebeis Tyri

Tidløs tjærebeis med varmbrun farge.
 

inkl. mva.

Tretjære Mørk

Mørk tretjære – like egnet til en arkitektvilla som familiehytta
 

inkl. mva.

Tretjære Sort

Moderne og naturlig farge til hytta ved sjøen.
 

inkl. mva.