Til toppen

Lapper på bål

Lapper blir aller best på bål. Med vår allsidige steikehelle tryller du fram deilige lapper på kort tid. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. Og resultatet? Nam. Runde, luftige og smakfulle lapper. Hentet fra «Fridas Bålmat»

Lapper på bål

Ingredienser

  • 4 egg
  • 2 dl sukker
  • 1 l kulturmelk
  • 1 l hvetemel
  • 2 ts natron
  • knivspiss salt
  • 1 dl kaldt vann
  • 4 ss smør

Slik gjør du:

  1. Visp egg og sukker lett sammen.
  2. Rør inn kulturmelk og hvetemel vekselsvis.
  3. Tilsett så natron, salt og vann.
  4. Smelt smør, avkjøl og rør inn.
  5. La røra hvile i minst 15 minutter.

Ha litt smør på stekehella og sørg for jevn varme under stekingen.

Nytes med syltetøy eller brunost og en kopp bålkaffe.

 

Laget med produkter fra Espegard®

Bålpanne 60

Klassisk ildsted som bringer bålet nærmere hverdagen.
770

Steikehelle

Steikehella er av den allsidige typen, som elsker eksperiment over bålet. Grillribbe og flintstek. Fiskeburger og laks. Hamburgere og pølser. Sveler og pannekaker. Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan trylle fram. - Praktisk stekehelle
833