Populære kategorier
Espegard Bålpanne spiller hovedrollen i Originalserien. Vi garanterer mye bålkos og muligheter for spennende matlaging ute.
Árran er vår serie med lune og vakre utepeiser, som skapt for terrassen og andre flate underlag.
Snøvær består av vinterprodukter - solide og tøffe fremkomstmidler som aldri går av moten. Håndbygd kvalitet over tid.
Tilbehør
Få svar på alt fra blandingsforhold og farger. Få nyttig tips!
Bestselgere
Gode og varmende retter som metter gjør godt for sultne mager og frosne fingre på vakre, friske vinterdager. Med litt forberedelser i forveien kan du enkelt diske opp med en fyldig, varmende suppe over bålpanna og la alle lage sine egne pinnebrød som tilbehør.
Gulrotsuppe:
Foccacia pinnebrød:
Topping:
Tilbered din favorittsuppe på forhånd og ta den med en beholder ut. Da kan den varmes over bålet i en gryte mens pinnebrødene stekes. Når suppen skal varmes bør det være glør og ikke store flammer. Bruk en visp og rør jevnlig så det ikke brenner seg. Her får du oppskrift på en suppe vi liker godt.
Lag deigen en times tid før dere skal ut på tur, da rekker den å heve litt. Når du skal lage pinnebrødet tar du en liten del deig (husk at den heves når den stekes) og ha i ønsket mengde soltørkede tomater, rosmaring og oliven. Surr deigen rundt spydet og dryss over litt olivenolje og flaksalt før den stekes.