Til toppen
Det gode hyttelivet

Det gode hyttelivet

Stillhet. Bare litt knitring i utepeisen til en vakker, spørrende fjelltone fra en heilo. Et øyeblikk av fullkommen fred utenfor hytta. Som om tiden er satt på pause.

Stillheten brytes av trillende latter. Gjestene er like rundt hyttehjørnet. Terrassebordet er for lengst dekket til tolv. Utepeisen er klar for dagens matøkt.   

Kontrasten

Det er dette som er det gode livet ute på hytteterrassen. Den gode følelsen av å den ene stunden kunne senke skuldrene helt. Legge på et par småpinner i peisen, lene seg tilbake og bare la tiden flyte. Å kjenne varmen stråle fra et peisbål og skue utover fjell og myr, til pastellfarget kveldshimmel. Kjenne at roen senker seg i tanker og sinn. Til alle de fine øyeblikkene sammen med familie og venner. De enkle, gode grillmåltidene etter en lengre sykkeltur. Brettspill og quiz til langt utpå kvelden. Kontrasten mellom stillheten og livet, foran et knitrende bål.  

Norge

Vi er heldige som bor i dette vakre landet. For mange er det gode hyttelivet høyt til fjells. Der man føler man kan plukke favorittstjerna ned fra himmelen. Noen finner den komplette hyttegleden langs en av verdens lengste kystlinjer. Med måkeskrik og bølgeskvulp i bakgrunnen. Andre finner roen best dypt inne i eventyrskogen, til lyden av hakkespett og sus fra trær. 

Fjell, fjord, skog og kyst

Uansett hvor vi er i dette flotte landskapet, kan vi tenne ild i en utepeis. Nede ved bryggekanten eller godt oppe i høyfjellet. Langt inne i furuskogen eller hjemme i hagen for den saks skyld. Det er det vi har laget Arran-serien for. Muligheten for bål og kvalitetstid akkurat der vi vil. Arran er det lille ekstra, som gir prikken over i-en på terrassen. Skapt for å fange de gode øyeblikkene. 

 

Nyhet

Utepeis 100

Gjør opplevelsen ute enda flottere med denne rentbrennende peisen. Utepeis 100 sørger for nydelig stemning og god varme på terrassen. Peiskos under åpen himmel.
7800