Populære kategorier
Espegard Bålpanne spiller hovedrollen i Originalserien. Vi garanterer mye bålkos og muligheter for spennende matlaging ute.
Árran er vår serie med lune og vakre utepeiser, som skapt for terrassen og andre flate underlag.
Snøvær består av vinterprodukter - solide og tøffe fremkomstmidler som aldri går av moten. Håndbygd kvalitet over tid.
Tilbehør
Få svar på alt fra blandingsforhold og farger. Få nyttig tips!
Bestselgere
Høsten er her med dets mange farger, mørkere kvelder, friske luft, jakt og turer i høstfjellet. Da er det tid for varmende mat, viltkjøtt og kos rundt bålpanna. Vårt mål er å legge til rette for mer tid ute. Når vi tar matlagingen med oss ut, blir middagen noe mer enn bare ett måltid. I denne artikkelen finner du flere inspirerende oppskrifter og enkle tips til bålmat du kan lage i høstferien.
Varmende gryter og viltkjøtt hører høsten til. Når dette tilberedes på bål med sprakende gnister og varmende flammer blir middagsopplevelsen unik. Maten smaker faktisk bedre ute!
Denne oppskriften er hentet fra Fridas Bålmat og smaker ekstra godt når den er tilberedt over bål.
Enten du fyrer i bålpanna i solkroken på hytta eller gjør opp et kaffebål ved et fiskevann på tur kan du enkelt lage din favorittoast på bål.
Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god. Glørne gjør skorpene sprø og gir den gode smaken av bål. La kreativiteten få spillerom og finn din favoritt. Med variert pålegg kan alle sette sitt personlige preg på toasten sin. Her er våre favoritter >
Camembert på bål er så enkel å lage at det nesten kan kalles snarveien til kosemat på bål. Du trenger en steikehelle, litt smør, antall ønskede camembert, nøtteblanding, honning, bær og ønsket type flatbrød og eller kjeks. Sørg for at bålet ikke har for store flammer, men gode glør. Ha litt smør på steikehella og legg på camemberten. Følg med på temperaturen underveis. Du kan snu camemberten etter hvert, men pass på at den ikke revner. Når den er myk er den klar til serving. Topp med nøtter, bær og honning og nyt den med flatbrød eller kjeks rundt bålpanna.
Hva er vel bedre enn å starte dagen med frokostegg rett fra bålpanna? Varm noen brødskiver på grillristen og stek bacon til. Ta med familien ut og skap fine minner rundt varmende flammer med deilig frokost!
Speilegg kan enkelt laget over bål om du har en steikehelle er steikepanne i støpegods. Bruk litt smør i panna så det ikke setter seg fast.
Kok opp bålkaffe, imponer med dessert rett fra bålet og nyt en frisk ettermiddag rundt varmende flammer.
Oppskriften finner du her >