Til toppen

Sidebord i stein 60

(Utgående vare) Sidebord laget i granittstein. Utvider bålpanna med god plass til matlaging. Tåler høy varme fra panner og kjeler.

V.nr.: 8422
Nobb-nr. 56448677
Status:

inkl. mva.

Ikke på lager
  • Laget i granittstein
  • Utemerket for matlaging med varme panner
  • Hektes enkelt på kanten av Bålpanna
  • Enkel å rense

Monteres enkelt ved å hekte bordet fast på kanten av bålpanna. For likevekt anbefales minimum to bord. 1 stk. i pakken.

Mål og vekt
Høyde 4 cm
Lengde 63 cm
Bredde 22 cm
Vekt 0.0 kg
Info
Materialer Granittstein, svart lakkert stål
Passer til Bålpanne 60, Fyrfat 60
Kan kombineres med Sidebord i tre 60
Bestilling og levering
Innhold 1 stk. sidebord i stein 60
Minstebestilling 1
Vedlikehold
Anbefalt pleie Skal ikke utsettes for slag
Rengjøring Kan vaskes med såpevann og børste. Ikke bruk av stålbørste.
Emballasje
Pakkehøyde 6 cm
Pakkebredde 33 cm
Pakkelengde 69 cm

Solid støtte under matlagingen 

En god kokk trenger et sted å sette fra seg ting. Med sidebord i stein sørger du for å ha alt du trenger til matlagingen innen god rekkevidde. Sidebordet passer til Bålpanne 60, Birkebeiner 60, Àrran 55 og Fyrfat 60. 

Hvordan monterer jeg sidebordet? 

Sidebordet har egne fester og bordet monteres enkelt ved å hekte det på kanten av bålpannegryta. Vi anbefaler at man bruker to sidebord samtidig for å holde likevekt i bålpanna. Det er også viktig å fordele vekten ganske likt mellom bordene under bruk. Ellers kan bålpanna bli hengende skjevt og bli ustabil.  

Hva kan jeg bruke sidebordet til? 

Med sidebordet er det enkelt å sette fra seg alt man trenger til matlagingen. Alt fra råvarer, matolje, krydder, gryter og skåler får plass her. Her kan man også legge fra seg redskap som brukes og gjøre klar for servering. Selv varme kjeler kan stå her, for granittstein tåler slikt. 

Kan jeg ta meg en hvil på bordet? 

Strengt tatt skal man vel aldri sitte på bordet og sidebordet er ingen unntak. Selv om du er liten og slank blir det i tyngste laget. Prøv heller en av våre bålpannebenker. Sidebordene tåler mye men er laget for å sette fra seg mindre kjeler, mat og redskaper under matlagingen. Kaffekoppen er selvfølgelig også velkommen. 

Hvordan vedlikeholder jeg et sidebord? 

Sidebordet er laget i granittstein og i prinsippet vedlikeholdsfritt. I det daglige holder det med en såpevask. Bruk gjerne en skrubb eller vaksekost om det er veldig skittent. Skal du ikke bruke bordet på en stund kan det gjerne tas inn under tak. Da tar du godt vare på det. Festene kan få et strøk bålpanneolje innimellom. 

Hvor mange sidebord trenger jeg? 

Sidebord i stein kommer i pakke med ett stk. På ei bålpanne er det plass til tre bord om du trenger mer plass. På Fyrfat 60 får du plass til hele fire sidebord om du ønsker det. Man kan også kombinere med sidebord i tre, som kommer i pakke med to stk. 

TIPS!  

  • Med sidebord reduseres sjansen for at nysgjerrige barnehender brenner seg på en varm bålpanne. Hold uansett oppsyn når du kokkelerer. 

  • Det er god plass til tre sidebord om du ønsker å utnytte plassen rundt bålpanna maksimalt.