Populære kategorier
Espegard Bålpanne spiller hovedrollen i Originalserien. Vi garanterer mye bålkos og muligheter for spennende matlaging ute.
Árran er vår serie med lune og vakre utepeiser, som skapt for terrassen og andre flate underlag.
Snøvær består av vinterprodukter - solide og tøffe fremkomstmidler som aldri går av moten. Håndbygd kvalitet over tid.
Tilbehør
Få svar på alt fra blandingsforhold og farger. Få nyttig tips!
Bestselgere
Nyt et bedre måltid i frisk luft, rundt varmende flammer. Helgrilla ishavsrøye med karamelliserte gulrøtter & pastinakk og hjertesalat er en god kombinasjon mellom søtt, syrlig, salt & friskt. Les mer om hvordan du kan tilberede retten over bålpanna.
Helgrilla Ishavrøye
Grilla hjertesalat
Karamelliserte gulrøtter & pastinakk
Til steking kan du bruke enten stekepanne, grillrist, grillplate, eller stekehelle. Lag bålet i god tid før steking for å unngå dirkete flammer på fisken, eller det du steker fisken på – det optimale er å stede den når det er glør.
Steketiden avhenger av størrelsen på fisken og varmen fra bålet. Ikke snu fisken for tidlig, da vil du ødelegge stekeskorpen. Sjekk innsiden av buken før du snur fisken, om kjøttet er nesten gjennomstekt er den klar for å snu.
Hjertesalat grilles på høy varme i ca. 2-3 minutter.