

Bedrift med forhandleravtale? Logg inn i B2B-portalen.
Gulrotsuppe:
Foccacia pinnebrød:
Topping:
Gode og varmende retter som metter gjør godt for sultne mager og frosne fingre på vakre, friske vinterdager. Med litt forberedelser i forveien kan du enkelt diske opp med en fyldig, varmende suppe over bålpanna og la alle lage sine egne pinnebrød som tilbehør.
Type: Bålmat
Pinnebrødspyd med teleskopløsning, i rustfritt stål og trehåndtak. Gjør det enklere å lage perfekte pinnebrød over bålet. Den tynne plata bidrar til steking fra innsiden. Kommer med etui. L: 28.5–91 cm.
Type: Bålmat
Støpejernsproduktene fra Espegard er en hyllest til nytelse og mangfold i matlaging. Støpejern er kjent for å være et av de beste materialene for gryter. Fordi varmen fordeles jevnt er støpejern perfekt for til retter som skal putre ved svak varme i lang tid. Og de kan brukes over alle varmekilder, inkludert bålet og induksjonsplata.
Stor rødemaljert gryte med lokk. Gryta er av svært høy kvalitet og fordeler varmen jevnt for et optimalt resultat. Ved koking drypper dampen ned fra knotter på lokkets innside og gjør maten ekstra saftig.
Tilbered din favorittsuppe på forhånd og ta den med en beholder ut. Da kan den varmes over bålet i en gryte mens pinnebrødene stekes. Når suppen skal varmes bør det være glør og ikke store flammer. Bruk en visp og rør jevnlig så det ikke brenner seg. Her får du oppskrift på en suppe vi liker godt.
Lag deigen en times tid før dere skal ut på tur, da rekker den å heve litt. Når du skal lage pinnebrødet tar du en liten del deig (husk at den heves når den stekes) og ha i ønsket mengde soltørkede tomater, rosmaring og oliven. Surr deigen rundt spydet og dryss over litt olivenolje og flaksalt før den stekes.
Bli den første som får vite om nye produkter og unike tilbud.
Ved å abonnere godtar du vilkårene for bruk og personvernerklæringen.
Bli den første som får vite om nye produkter og andre unike tilbud.