Hopp til innholdet

Bedrift med forhandleravtale? Logg inn i B2B-portalen.

Lapper på bål
Oppskrift | Bålmat

Lapper på bål

Ingredienser

  • 4 egg
  • 2 dl sukker
  • 1 l kulturmelk
  • 1 l hvetemel
  • 2 ts natron
  • knivspiss salt
  • 1 dl kaldt vann
  • 4 ss smør

Slik gjør du:

  1. Visp egg og sukker lett sammen.
  2. Rør inn kulturmelk og hvetemel vekselsvis.
  3. Tilsett så natron, salt og vann.
  4. Smelt smør, avkjøl og rør inn.
  5. La røra hvile i minst 15 minutter.

Ha litt smør på stekehella og sørg for jevn varme under stekingen.

Nytes med syltetøy eller brunost og en kopp bålkaffe.

Lapper blir aller best på bål. Med vår allsidige steikehelle tryller du fram deilige lapper på kort tid. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. Og resultatet? Nam. Runde, luftige og smakfulle lapper. Hentet fra «Fridas Bålmat».

Produkter benyttet i denne oppskriften

Type: Bålmat

Steikehelle

Vanlig pris kr 899,00
Salgs pris kr 899,00 Vanlig pris

Grillribbe og flinstek. Fiskeburger og laks. Hamburgere og pølser. Sveler og pannekaker. Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan trylle fram. Steikehella er av den allsidige typen, som elsker eksperiment over bålet. Steikehelle i rustfritt stål, for bruk på bålpanna eller direkte på bål. Passer til Bålpanne 60 og Fyrfat 60/80. Legges på grillristen.

Type: Bålmat

Grillsett

Vanlig pris kr 859,00
Salgs pris kr 859,00 Vanlig pris

Espegard® Grillsett er et flott og kvalitetssikkert grillsett i tre deler: En grillklype, en steikespade og en tranchergaffel. Alle delene er laget av børstet, rustfritt stål, som gir holdbarhet og motstandsdyktighet mot værforhold. Håndtakene er laget av tre, noe som gir et naturlig og behagelig grep. Settet leveres i et flott skinnetui, som gjør det enkelt å oppbevare og ta med seg.

Lapper på bål

Tips

Lapper blir aller best på bål. Med vår allsidige steikehelle tryller du fram deilige lapper på kort tid. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. Og resultatet? Nam. Runde, luftige og smakfulle lapper. Hentet fra «Fridas Bålmat».