

Bedrift med forhandleravtale? Logg inn i B2B-portalen.
Slik gjør du
Følg stegene her, og de ulike ingrediensene er klare til servering samtidig!
Skrei
Nøttesmør
Middag eller lunsj?
Potetstappe eller båtpoteter er godt som tilbehør hvis fisken skal spises til middag, til lunsj kan du droppe poteten for å gjøre det litt enklere for deg selv.
Vel bekomme!
Det er vinter, og tid for skrei. Fra januar til april er man så heldig å få tak i denne delikate torskefisken, som kommer fra Barentshavet til Norskekysten for å gyte. Det hvite fiskekjøttet fra skreien har en god fasthet og smaker ekstra godt! Med gode råvarer er det lett å imponere med en bedre middag eller lunsj rundt flammene.
Type: Bålmat
Fast turkamerat under høstjakta eller fiskteturen på vidda. Liten nok til puttes i tursekken, stor nok til å diske opp med den ene godbiten etter den andre. Her lukter det egg og bacon, små pannekaker og ørret som krøller seg i panna. Liten og praktisk støpejernspanne med ekstra langt skaft av tre, til bruk på bål og bålpanne.
Type: Bålmat
Espegard® Grillsett er et flott og kvalitetssikkert grillsett i tre deler: En grillklype, en steikespade og en tranchergaffel. Alle delene er laget av børstet, rustfritt stål, som gir holdbarhet og motstandsdyktighet mot værforhold. Håndtakene er laget av tre, noe som gir et naturlig og behagelig grep. Settet leveres i et flott skinnetui, som gjør det enkelt å oppbevare og ta med seg.
Serveringstips
Legg opp asparges og torsk på en tallerken. Hell over nøttesmøret, før det hele toppes med sitron og nykvernet sort pepper og eventuelt litt fersk hakket persille.
Bli den første som får vite om nye produkter og unike tilbud.
Ved å abonnere godtar du vilkårene for bruk og personvernerklæringen.
Bli den første som får vite om nye produkter og andre unike tilbud.