Hopp til innholdet

Bedrift med forhandleravtale? Logg inn i B2B-portalen.

Camembert på bål
Oppskrift | Bålmat

Camembert på bål

Visste du at det ble søkt om beskyttet tittel på Camembert, og i 1983 ble «Camembert de Normandie» AOC-godkjent. Det vil si at ost merket «Camembert de Normandie» garantert er ystet i Normandie i samsvar med tradisjonell teknikk. Tittelen «Camembert» er ikke beskyttet på samme måte, og produseres i dag i store deler av verden.

Ingredienser

  • Camembert
  • Nøtter
  • Honning
  • Kjeks eller knekkebrød

Slik gjør du:

  1. Fyr i bålpanna og la det fyre til flammene har blitt mindre. Glør egner seg bedre enn flammer til matlaging over bål.
  2. Plasser steikehelle i passe høyde over bålet og smelt smør på hella.
  3. Når smøret er smeltet kan osten legges på steikehelle til den er myk inni. Den kan gjerne snus underveis, men pass på at den ikke revner.

Tips

Camembert, kjøtt, fisk eller kylling, hamburger eller pølse, stekte egg eller pannekaker. Det er nesten ingen grenser for hva du kan trylle frem med stekeplaten over en varm bålpanne.

Produkter benyttet i denne oppskriften

Type: Bålmat

Steikehelle

Vanlig pris 919 kr
Salgs pris 919 kr Vanlig pris

Grillribbe og flinstek. Fiskeburger og laks. Hamburgere og pølser. Sveler og pannekaker. Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan trylle fram. Steikehella er av den allsidige typen, som elsker eksperiment over bålet. Steikehelle i rustfritt stål, for bruk på bålpanna eller direkte på bål. Passer til Bålpanne 60 og Fyrfat 60/80. Legges på grillristen.

Type: Tilbehør Bålpanner

Sidebord 60

Vanlig pris 1 399 kr
Salgs pris 1 399 kr Vanlig pris

Utvid bålpanna med sidebord for tilberedning og servering av maten. Med alt du trenger innen rekkevidde kan du nyte kokkeleringen i det fri. Enkelt å hekte på – enkelt i bruk. To praktiske bord som enkelt hektes på bålpanna. I trelags lakkert finér. Passer til Bålpanne 60 og Fyrfat 60. Smøres regelmessig med vedlikeholdsolje for lengre levetid.