Til toppen

Popcorngryte

Spesialdesignet perforert kjele for popcorn. Et høydepunkt for alle barn. Overrask bursdagspartyet med popcorn i det fri!

V.nr.: 834
Nobb-nr. 42403786
Status:

inkl. mva.

 • Spesialdesignet perforert kjele for popcorn
 • I syrefast stål
 • Med lokk og håndtak for oppheng over bål

Med lokk og håndtak for oppheng over bål. I syrefast stål. 10 L. Vekt: 2.5 kg.

Mål og vekt
Høyde 20 cm
Diameter 27 cm
Vekt 2.5 kg
Info
Materialer Syrefast stål
Litervolum 10 L
Bestilling og levering
Innhold Popcorngryte med lokk
Minstebestilling 1
Emballasje
Pakkehøyde 23 cm
Pakkebredde 28 cm
Pakkelengde 28 cm

 

Før førstegangs bruk
Før du fyrer i gang popcorngryta er det viktig å vaske den med mildt såpevann. Skyll den godt med varmt vann før den tørkes. 

Bruk
Fyr opp bålpanna. Bruk småkløyvd ved. Når flammene er passe små eller du har fått mye glør henger du popcorngryta i kjettingen over bålpanna. Så er det bare å vente til gryta er medium varm – du er klar for poppefest! 

Slik popper du:

 1. Hell olje som tåler høy varme i gryta. Bruk så mye at du dekker bunn. 
 2. Pass på at gryta ikke blir for varm. Da er det veldig lett å svi popcornene. Brente popcorn smaker ikke veldig godt.
 3. Hell et par popcorn i gryta. Når de popper vet du at gryta er varm nok.
 4. Ha alle popcornene i gryta og rør rundt slik at alle får et oljelag på seg. Legg på lokket og vent i noen minutter til showet er i gang. Pass hele tiden på at flammene ikke stikker over gryta. Da kan oljen antenne og det vil vi jo ikke.
 5. Underveis er det viktig å riste på gryta, så alle popcornene popper.
 6. Når underholdningen er over tar du gryta vekk fra varmen, salter og serverer.

Serveringstips!

 • Salt sjokolade – Brekk opp en plate kokesjokolade (eller mørk) og smelt den i vannbad, samtidig som popcornene poppes. Hell de ferdige popcornene over på et brett dekket med bakepapir. Drypp sjokoladen over og strø over med litt Maldonsalt eller annet flaksalt. Sett brettet i kjøleskapet så sjokoladen stivner helt. Etterpå tømmer du popcornene over i en skål og serverer. Det smaker himmelsk godt!
 • Karamell – Lag popcornene og hell dem over i en bolle. Salt popcornene. Så lager du karamellen: Fyll 1 dl vann og 200 gram sukker i en kjele, som settes på middels varme. Kok sukkeret uten å røre i det. Når sukkeret er i ferd med å få en fin karamellfarge drar du kjelen av platen og tilsetter smør. Rør til du får en glatt masse. Hell karamellen over popcornene og rør godt. Ta popcornene utover på et brett dekket med bakepapir og la det stivne. Brekk dem opp i biter og servér! Nam nam! Etterpå må du huske å pusse hver eneste tann … 

Etter bruk/vedlikehold
Etter popping er det smart å tørke ut restene av olje og mat med et tørkepapir. Gryta vaskes med varmt såpevann og lufttørkes etter skylling. For å holde den ren anbefaler vi likevel å oppbevare den tørt og støvfritt.


TIPS! 

 • Det er alltid kjedelig med popcorn som ikke popper slik de skal. Legger du popcornene i en bolle eller et glass med vann i 10-15 minutter før du skal lage dem, slipper du å risikere popcorn med harde kjerner. Det er nemlig vanninnholdet som gjør at maiskornene popper. 

V.nr. 833 Steikehelle

Steikehella er av den allsidige typen, som elsker eksperiment over bålet. Grillribbe og flintstek. Fiskeburger og laks. Hamburgere og pølser. Sveler og pannekaker. Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan trylle fram. - Praktisk stekehelle
V.nr. 833
 

inkl. mva.

Suppegryte

6/10 liter. Varm, hjemmelaget suppe kokt over bål smaker veldig godt når det er kulda kryper nedover.
 

inkl. mva.

V.nr. 756 Toastjern

Mat smaker best ute. Toast er intet unntak. Gylne og crispy brødskiver får raskt bein å gå på.
V.nr. 756
 

inkl. mva.

V.nr. 7060 Wokpanne 40

Stor wokpanne i svartemaljert stål. Med langt skaft for god og sikker håndtering.
V.nr. 7060
 

inkl. mva.

V.nr. 7630 Grillplanke

(Utgående vare) Snerten planke i or for å grille fiskefilet over bål, etter en spennende og gammel metode. Spenn en ørretfilet fast og krydre den godt. Planken festes på bålpanna med fileten hellende skrått over bålet. Så er det bare å kose seg rundt bålet til ørretfileten blir saftig og gjennomstekt. Etterpå hektes holderen av og fisken kan serveres direkte fra planken. Smart og enkelt!
V.nr. 7630
 

inkl. mva.

V.nr. 7071 Grillplate

Noen øyeblikk ønsker man aldri skal ta slutt. Som lyden av mat som freser på grillplata og når duften av bålrøyk blander seg med matlukt.
V.nr. 7071
 

inkl. mva.

V.nr. 786 Steikehelle i støpejern

Med denne støpejernspanna kan du lage herlig wok i en fei over bålet.
V.nr. 786
 

inkl. mva.