Når dette tilberedes på bål med sprakende gnister og varmende flammer blir middagsopplevelsen unik. Maten smaker faktisk bedre ute! Denne oppskriften er hentet fra Fridas Bålmat og smaker ekstra godt når den er tilberedt over bål.
550 g rein- eller elgkjøtt 150 g kantarell 2 løk ½ ts salt 2 ss mel dryss pepper ½ ts timian 2 dl vann 1ss soyasaus 2 dl seterrømme
Skjær kjøttet i strimler, kantarellene i biter og hakk løken. Kjøtt, kantareller og løk brunes på stekehella før det legges over i suppegryta. Rør inn mel og krydder. Tillsett vann og soyasaus, rør om og la det småkoke i 5 minutter. Tilsett seterrømme før severing.
Grillet camembert er lett å lage og blir raskt en bålmatfavoritt.
Lite kan måle seg med en nystekt og sprø vaffel rett fra bålet.