Til toppen

Viltgryte

Når dette tilberedes på bål med sprakende gnister og varmende flammer blir middagsopplevelsen unik. Maten smaker faktisk bedre ute! Denne oppskriften er hentet fra Fridas Bålmat og smaker ekstra godt når den er tilberedt over bål.

INGREDIENSER

550 g rein- eller elgkjøtt
150 g kantarell
2 løk
½ ts salt
2 ss mel
dryss pepper
½ ts timian
2 dl vann
1ss soyasaus
2 dl seterrømme

Slik gjør du

Skjær kjøttet i strimler, kantarellene i biter og hakk løken. Kjøtt, kantareller og løk brunes på stekehella før det legges over i suppegryta. Rør inn mel og krydder. Tillsett vann og soyasaus, rør om og la det småkoke i 5 minutter. Tilsett seterrømme før severing.

V.nr. 770 Bålpanne 60

Klassisk ildsted som bringer bålet nærmere hverdagen.
V.nr. 770
 

inkl. mva.

V.nr. 733 Støpejernsgryte 6L

Rødemaljert stor gryte av svært høy kvalitet. Den kommer med lokk som har knotter på innsiden. Ved koking vil det oppstå damp der det drypper ned fra knottene, som gir enda mer saftig mat. For de gode matopplevelsene, sammen med venneflokken. Gryta fordeler varmen jevnt, for et optimalt resultat. Perfekt til langtidskoking. Tåler høy varme og kan brukes over alle varmekilder, inkludert bål og induksjon. Enkel rengjøring. Ø 28 cm. Vekt: 7.5 kg.
V.nr. 733
 

inkl. mva.