Til toppen

Lapper på bål

Lapper smaker aller best på bål. Med vår allsidige steikehelle i rustfritt stål tryller du fram deilige lapper på kort tid. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. Og resultatet? Nam. Runde, luftige og smakfulle lapper.

18 juni 2019
Hentet fra Fridas Bålmat

image

INGREDIENSER

4 egg
2 dl sukker
1 l kulturmelk
1 l hvetemel
2 ts natron
knivspiss salt
1 dl kaldt vann
4 ss smør

Slik gjør du

Visp egg og sukker lett sammen. Rør inn kulturmelk og hvetemel vekselsvis. Tilsett så natron, salt og vann. Smelt smør, avkjøl og rør inn. La røra hvile i minst 15 minutter.

Ha litt smør på stekehella og sørg for jevn varme under stekingen.

Nytes med syltetøy eller brunost og en kopp bålkaffe.

 

V.nr. 833 Steikehelle

Steikehella er av den allsidige typen, som elsker eksperiment over bålet. Grillribbe og flintstek. Fiskeburger og laks. Hamburgere og pølser. Sveler og pannekaker. Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan trylle fram.
833
 

inkl. mva.