Utekos og bålwok

mai 22, 2017

Vi nyter mai måned på beste måte: ute. Den friske lufta og solstråler som varmer frister til utetid og vi benytter hver mulighet vi får. Det er heller ikke mye som er bedre enn en skikkelig bålmiddag etter jobb.  Med bålpannetilbhøret er det utallige retter å lage.  Her er det bare kreativiteten som setter grenser.

En skikkelig bålwok kan lages på mange måter og smaker fantastisk rundt bålet. Vi har laget en med strimlet svinekjøtt og grønsaker. Kutt kjøtt og grønsaker i biter før du går ut – da blir kokkeleringen rundt bålet en fest. Stek woken i en Espegard Wokpanne. Inviter venner eller samle familien til god mat og ekte bålhygge. Fine stunder rundt bålet huskes ekstra lenge.

 

Da er det bare å komme seg ut og nyte sola, den friske vårlufta, god bålmat og godt selskap.

 

MER TID UTE