Til toppen

Inspirasjon & tips

Vårt mål er å legge tilrette for mer tid ute. La deg inspirere av våre bålmatfavoritter og andre nyttige tips, for gode opplevelser rundt bålet.

Populære artikler

Vaffeldagen

Vaffeldagen ser vi frem til hvert år, da det er en dag fylt med søte fristelser og gode minner. På denne dagen kan du med god samvittighet nyte vafler ...

Camembert på bål

Slik kan du tilberede camembert med honning og nøtter over bålpanna.

Viltgryte med kantarell

Smakfull og enkel gryterett som kan tilberedes over bålpanna. Når måltidet lages over bål med sprakende gnister og varmende flammer blir middagsopplev ...

Bålmat laget i støpejern

Støpejern egner seg godt til matlaging på bål. I denne artikkelen deler vi noen tips til hvordan du kan lykkes med bålmat i støpejern.

Den rentbrennende effekten

I snart 20 år har bålpannene våre sørget for bålkos og varme på hytta og ute i hagen. I skog og mark, langt til fjells og nede i sjøkanten.

Spark til alle tider

Visste du at sparken eller sparkstøttingen regnes som en over 150 år gammel oppfinnelse? Vi forteller deg noe av sparkens spennende historie. Ikke min ...