Til toppen

Hallingsparken Medium

Her i Hallingdal sparkes det nok litt over gjennomsnittet. Hallingsparken er en bestselger gjennom mange år som gir mye sparkeglede. Vår mediumutgave passer perfekt til mor og større barn. Den tar gjerne med en ekstra passasjer på setet foran.

V.nr.: 801
Nobb-nr. 43962497
Status:

inkl. mva.

  • I solid bøketre
  • Svartlakkert stålrygg
  • Sitteflate foran
  • Meier av fjærstål med fastsveisede fotbrett
  • Kan demonteres og legges flat

 

I solid bøketre og svartlakkert stålrygg. Med sitteflate foran. Meier av fjærstål med fastsveisede fotbrett. Sparken kan demonteres og legges flat, som gjør den lett å transportere og lagre. Høyde håndtak: 84 cm. Vekt: 10 kg.

Mål og vekt
Høyde 84 cm
Vekt 10.0 kg
Bestilling og levering
Bestillingsenhet stk
Emballasje
Pakkevekt 0.0 kg

V.nr. 802 Hallingsparken Junior

Her i Hallingdal sparkes det nok litt over gjennomsnittet. Hallingsparken er en bestselger gjennom mange år og gir mye sparkeglede. Dette er sparken for barna, som innbyr til mye lek og moro.
V.nr. 802
 

inkl. mva.

V.nr. 800 Hallingsparken Stor

Vår største modell i denne serien. I solid bøketre og svartlakkert stålrygg. Med sitteflate foran. Meier av fjærstål med fastsveisede fotbrett. Sparken kan demonteres og legges flat, som gjør den lett å transportere og lagre. Høyde håndtak: 91 cm. Vekt: 11 kg.
V.nr. 800
 

inkl. mva.

V.nr. 790 Rattkjelke 120

Klassisk rattkjelke med plass til barn og voksen. I lakkert treverk, svartlakkert stål og med meier av fjærstål. Solid håndbrems og gode svingegenskaper. L: 120 cm.
V.nr. 790
 

inkl. mva.