Til toppen

Nyt de magiske morgentimene rundt bålet med nykokt bålkaffe og en bedre frokost. En perfekt start på dagen mener vi.

Egg, bacon og nykokt bålkaffe

Egg og bacon kan enkelt tilberedes over bålpanna på en steikehelle eller i en jernpanne. Pass på at bålet ikke er for stort og juster varmen ved å heve eller senke steikehella. Ha også på godt med smør før du starter stekingen av egg og bacon. Rist gjerne noen skiver godt brød i litt smør til slutt.  Vår egen bålkaffe kokes i kaffekjelen. Annen kokekaffe kan også brukes.  Vel bekomme!

Nå kan tiden kan stå stille ett par timer. Det er bare å nyte at solen gryr, de varmende flammene, stillheten, den friske luften og ikke minst den nykokte bålkaffen. Med rom for gode samtaler er dette minneverdige øyeblikk.

Laget med

V.nr. 7850 Fyrfat 60 PLUSS

Fyrfatet er et tidløst, praktisk og stemningsfullt – for deg som elsker livet utendørs. Med enkle grep kan du flytte det til dine favorittsted i hagen. Med Espegard Fyrfat 60 PLUSS får du dessuten noe av ekstrautstyret som skal til for å kunne utfolde deg som friluftskokk. Mulighetene er mange.
V.nr. 7850
 

inkl. mva.

V.nr. 833 Steikehelle

Steikehella er av den allsidige typen, som elsker eksperiment over bålet. Grillribbe og flintstek. Fiskeburger og laks. Hamburgere og pølser. Sveler og pannekaker. Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan trylle fram. - Praktisk stekehelle
V.nr. 833
 

inkl. mva.