Til toppen

Toast på bål - for enhver smak

Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god. Glørne gjør skorpene sprø og gir den gode smaken av bål. La kreativiteten få spillerom og finn din favoritt. Her er våre favoritter. 

mars 2020
Hentet fra Fridas Bålmat

Toastjern i støpejern brukes på bål
Toastjern i støpejern tåler høy temperatur
Toastjern i støpejern brukes på bål

Mozarella og spekeskinke

Ingredienser

  • Spekeskinke 
  • Tomat
  • Mozarella
  • Pesto

Slik gjør du

  1. Smør pesto på skivene.
  2. Legg på skivet eller raspet mozaralla, skivet tomat og spekeskinke.
  3. Stekes i toastjernet til osten har smeltet.
  4. Nytes sprøstekt rundt bålet. 

Bringebær og mascarpone

  • Ingredienser

  • Toastbrød
  • Bringebærsyltetøy
  • Mascarponeost

Slik gjør du

  1. Smør mascarponeost på skivene.
  2. Ta på bringebærsyltetøy.
  3. Legg på toppskiven.
  4. Stekes i toastjern til gyllenbrun farge.

Sjokolade og banan

Ingredienser

  • Toastbrød
  • Sjokade (sjokoladepålegg)
  • Banan

Slik gjør du

  1. Smør sjokade på brødet, legg på skiver av banan og ha på toppen.
  2. Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.

Eple og kanel

Ingredienser

  • Toastbrød
  • Eple
  • Kanel
  • Mascarponeost

Slik gjør du

  1. Del eplene i passe tynne skiver.
  2. Smør mascarponeost på topp og bunn og legg eplene på brødet, strø på kanel og legg på toppen.
  3. Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.

 

LAGET MED

V.nr. 756 Toastjern

Mat smaker best ute. Toast er intet unntak. Gylne og crispy brødskiver får raskt bein å gå på.
V.nr. 756
 

inkl. mva.

V.nr. 770 Bålpanne 60

Klassisk ildsted som bringer bålet nærmere hverdagen.
V.nr. 770
 

inkl. mva.

V.nr. 842 Sidebord i tre 60

Praktisk til bruk under matlaging og servering. Med alt du trenger innen rekkevidde kan du nyte kokkeleringen i det fri.
V.nr. 842
 

inkl. mva.