Til toppen

Toast på bål - 5 ulike oppskrifter

Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god. Glørne gjør skorpene sprø og gir den gode smaken av bål. La kreativiteten få spillerom og finn din favoritt. Her er våre favoritter. Hentet fra «Fridas Bålmat»

Toast på bål - 5 ulike oppskrifter
Toastjern i støpejern tåler høy temperatur
Toastjern i støpejern brukes på bål

Ingredienser

Mozarella og spekeskinke

  • Smør pesto på skivene.
  • Legg på skivet eller raspet mozaralla, skivet tomat og spekeskinke.
  • Stekes i toastjernet til osten har smeltet.
  • Nytes sprøstekt rundt bålet. 

Bringebær og mascarpone

  • Toastbrød
  • Bringebærsyltetøy
  • Mascarponeost

Sjokolade og banan

  • Toastbrød
  • Sjokade (sjokoladepålegg)
  • Banan

Eple og kanel

  • Toastbrød
  • Eple
  • Kanel
  • Mascarponeost

Mozarella og spekeskinke

  1. Smør pesto på skivene.
  2. Legg på skivet eller raspet mozaralla, skivet tomat og spekeskinke.
  3. Stekes i toastjernet til osten har smeltet.
  4. Nytes sprøstekt rundt bålet. 

Bringebær og mascarpone

  1. Smør mascarponeost på skivene.
  2. Ta på bringebærsyltetøy.
  3. Legg på toppskiven.
  4. Stekes i toastjern til gyllenbrun farge.

Sjokolade og banan

  1. Smør sjokade på brødet, legg på skiver av banan og ha på toppen.
  2. Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.

Eple og kanel

  1. Del eplene i passe tynne skiver.
  2. Smør mascarponeost på topp og bunn og legg eplene på brødet, strø på kanel og legg på toppen.
  3. Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.

 

 

Laget med produkter fra Espegard®

Bålpanne 60

Klassisk ildsted som bringer bålet nærmere hverdagen.
770

Toastjern

Mat smaker best ute. Toast er intet unntak. Gylne og crispy brødskiver får raskt bein å gå på.
756

Sidebord i tre 60

Praktisk til bruk under matlaging og servering. Med alt du trenger innen rekkevidde kan du nyte kokkeleringen i det fri.
842