Toast

januar 4, 2017

Hentet fra Fridas Bålmat

Mye spennende kan lure seg in mellom to skiver. Her er det en favoritt for enhver smak.


Ingredienser

Ost & skinke

toastbrød
litt olje
skivet gulost
dansk salami eller skinke

Bringebær & mascrapone

toastbrød
bringebærsyltetøy
mascarponeost

Sjokolade & banan

toastbrød
sjokade (sjokoladepålegg)
banan

Eple & kanel

toastbrød
eple
kanel
mascarponeost


Slik gjør du

______

Hell litt olje på skivene. Legg først på ost, så skinke, deretter ost igjen. Legg på toppskiven. Stekes i toastjernet til osten har smeltet. Skinken kan byttes ut med en mer smakfull dansk salami eller annet pålegg.

Server gjerne med ketchup.

______

Smør mascarponeost på skivene. Ha på bringebærsyltetøy.

Legg på toppskiven. Stekes i toastjern til gyllenbrun farge.

_____

Smør sjokade på brødet, legg på skiver av banan og ha på toppen.

Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.

_____

Del eplene i passe tynne skiver. Smør mascarponeost på topp og bunn og legg eplene på brødet, strø på kanel og legg på toppen.

Stekes i toastjern til toasten er gyllenbrun.


Utstyr som trengs til retten

Espegard Bålpanne 60 2290,- Kjøp
Lagt i handlekurv
Toastjern 449,- Kjøp
Lagt i handlekurv