Lapper på bål

juni 18, 2019

Hentet fra Fridas Bålmat

Lapper smaker aller best på bål. Med vår allsidige steikehelle i rustfritt stål tryller du fram deilige lapper på kort tid. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. Og resultatet? Nam. Runde, luftige og smakfulle lapper.


Ingredienser

4 egg
2 dl sukker
1 l kulturmelk
1 l hvetemel
2 ts natron
knivspiss salt
1 dl kaldt vann
4 ss smør


Slik gjør du

Visp egg og sukker lett sammen. Rør inn kulturmelk og hvetemel vekselsvis. Tilsett så natron, salt og vann. Smelt smør, avkjøl og rør inn. La røra hvile i minst 15 minutter.

Ha litt smør på stekehella og sørg for jevn varme under stekingen.

Nytes med syltetøy eller brunost og en kopp bålkaffe.


Utstyr som trengs til retten

Steikehelle 699,- Kjøp
Lagt i handlekurv