Til toppen

Bålmat & oppskrifter

Bålmat gir mer tid ute

Når vi tar matlagingen med oss ut, blir middagen noe mer enn bare ett måltid. Maten smaker enda bedre – og stemningen blir enda litt hyggeligere når man samles rundt varmende flammer i det fri; Enten det er i skogen, ved sjøen eller på hytta. Her er noen enkle bålmat-tips og inspirasjon til din neste utflukt.

LES MER

Lapper på bål

Lapper smaker aller best på bål. Med vår allsidige steikehelle i rustfritt stål tryller du fram deilige lapper på kort tid. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. Og resultatet? Nam. Runde, luftige og smakfulle lapper.

SE OPPSKRIFT

Steinovnspizza

En vedfyrt pizzaovn gir deg den perfekte steinovnspizza med sprø bunn. Legger du i litt røykeflis vil opplevelsen bli helt himmelsk.

SE OPPSKRIFT

Bålvafler med lekker topping

Lite kan måle seg med en nystekt og sprø vaffel rett fra bålet. Nyt skumringstimen og varmen fra flammene. Vær i øyeblikket, vær sammen. Imponèr gjerne med lekker og dekorativ topping på bålvaflene.

SE OPPSKRIFT

VILTPØLSER MED OPPGRADERT TILBEHØR

En skikkelig god viltpølse kan oppgraderes ytterligere med smakfullt tilbehør.  Mat som metter og smaker ekstra godt ute!

SE OPPSKRIFT

SKREI PÅ BÅL MED BRUNET NØTTESMØR

Det er vinter, og tid for skrei. Fra januar til april er man så heldig å få tak i denne delikate torskefisken, som kommer fra Barentshavet til Norskekysten for å gyte. Det hvite fiskekjøttet fra skreien har en god fasthet og smaker ekstra godt! Med gode råvarer er det lett å imponere med en bedre middag eller lunsj rundt flammene.

SE OPPSKRIFT

BÅLTOAST FOR ENHVER SMAK

Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god. Glørne gjør skorpene sprø og gir den gode smaken av bål. La kreativiteten få spillerom og finn din favoritt. Her er våre favoritter.

SE OPPSKRIFT