Maten smaker best ute. Her et utvalg av våre beste oppskrifter for kreativ matlaging på bål.
Grillet camembert er lett å lage og blir raskt en bålmatfavoritt.
Når dette tilberedes på bål med sprakende gnister og varmende flammer blir middagsopplevelsen unik.
Lite kan måle seg med en nystekt og sprø vaffel rett fra bålet. Nyt skumringstimen og varmen fra flammene.
Når vi tar matlagingen med oss ut, blir middagen noe mer enn bare ett måltid.
Lapper smaker aller best på bål. Med vår allsidige steikehelle i rustfritt stål tryller du fram deilige lapper på kort tid.
Oppskrift fra Fridas Bålmat. Søt og fristende epledessert, tilberedt på bål.
Mye spennende kan lure seg inn mellom to skiver. Stemningsfulle øyeblikk rundt bålet gjør toasten ekstra god.
Bålvafler med nyrørt syltetøy, en kopp kaffe, frisk luft og varmende flammer – det er alt vi trenger for å hygge oss litt ekstra.
Magisk frokost ute som sent vil glemmes.
En vedfyrt pizzaovn gir deg den perfekte steinovnspizza med sprø bunn. Legger du i litt røykeflis vil opplevelsen bli helt himmelsk.
En skikkelig god viltpølse kan oppgraderes ytterligere med smakfullt tilbehør. Mat som metter og smaker ekstra godt ute!
Det er vinter, og tid for skrei. Fra januar til april er man så heldig å få tak i denne delikate torskefisken.